Life

Orașul din România unde se va deschide o nouă fabrică gigant. E 100% românească și se vor face angajări serioase. Se oferă salariu bun, bonusuri și transport gratuit

Localitatea din țară care va avea o fabrică uriașă, cu capital 100% românesc. Caută oameni și promite salarii motivate și transport gratuit.
31.05.2024 | 20:37
Orasul din Romania unde se va deschide o noua fabrica gigant E 100 romaneasca si se vor face angajari serioase Se ofera salariu bun bonusuri si transport gratuit
Localitatea din țară care va avea o fabrică uriașă, cu capital 100% românesc. Caută oameni și promite salarii motivate și transport gratuit. Sursa foto: freepik.com
ADVERTISEMENT

Orașul din România unde se va deschide o nouă fabrică gigant. E 100% românească și se vor face angajări serioase. Se oferă salariu bun, bonusuri și transport gratuit. Va fi de mare ajutor fermierilor care cresc anumite animale.

Localitatea din țară care va avea o fabrică uriașă, cu capital 100% românesc. Caută oameni și promite salarii motivate și transport gratuit

Localitatea din țară care va avea o fabrică uriașă, cu capital 100% românesc. Caută oameni și promite salarii motivate și transport gratuit. Carmen și Dumitru Solomonescu, fondatorii brandului Lactate Solomonescu, sunt cei care caută personal.

ADVERTISEMENT

Aceștia au anunțat că intenționează să ridice o fabrică în județul Botoșani. Proiectul de hotărâre privitor la Planul Urbanistic de Detaliu (PUD), al cărui beneficiar este SC Lacto Solomonescu SRL, a fost aprobat în ședința ordinară a Consiliului Local.

După parcurgerea etapelor de documentație, terenul va fi eliberat de construcțiile existente. Acestea urmează să fie desființate pentru a se face loc fabricii de lapte care se va construi în zona Manolești Deal, pe un teren în suprafață de 44.900 metri pătrați, potrivit botosaneanul.ro.

ADVERTISEMENT

Terenul se află deja în proprietatea celor doi cunoscuți afaceriști. Unitatea este destinată preluării și procesării laptelui care provine de la crescătorii de animale din zonă. În sistem organizat, capacitatea de prelucrare va fi de 150.000 de litri de lapte pe zi.

Fabrica de lactate naturale va produce cașcaval, brânză și unt. Mai mult decât atât, investiția din județul Botoșani presupune construcția unui atelier auto, a două magazii, o spălătorie auto, dar și o stație de epurare.

ADVERTISEMENT

Fabrica de lapte din județul Botoșani, un plus pentru crescătorii de vaci

Fabrica de lapte care se va deschide în județul Botoșani reprezintă un mare plus pentru crescătorii de vaci. Toți fermierii vor putea să își vândă laptele către această companie care va cuprinde un spațiu de producție și clădiri anexe.

Obiectivul de investiții se află la acest moment la faza de întocmire a documentației necesare pentru demararea efectivă a lucrărilor. Cu toate acestea afaceriștii au postat un anunț prin care transmit că sunt în căutare de muncitori.

ADVERTISEMENT

Cei care doresc să lucreze în fabrică trebuie numai să-și trimită CV-ul cu toate informațiile necesare. Afaceriștii promit un mediu de lucru plăcut, pachet salarial atractiv, bonusuri pentru performanță și asigurarea transportului.

„Felicitări, o firmă de top din județul Botoșani”, „Unde-i locul de muncă?” sau „Ce program și salariu”, au fost câteva dintre remarcile pe care le-au făcut oamenii pe pagina de Facebook a companiei.

ADVERTISEMENT
Tags:
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să...
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să nu mă urască!” + Antrenorul pe care îl admiră în secret: „N-am avut curaj să-i spun”
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care...
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care vă pot ajuta
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist cunoscut
"Luna roz" sau "Luna căpşunilor", fenomen rar pe 21 iunie 2024. Unde va fi vizibilă
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă:...
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă: „A pierdut totul! Nici nu ştiu unde a dormit”
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A...
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A spus 'stop joc' pe plajă! / FOTO
RĂSTURNARE privind ALEGERILE PREZIDENȚIALE! E bomba ZILEI
RĂSTURNARE privind ALEGERILE PREZIDENȚIALE! E bomba ZILEI
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut...
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut de mână pe Bancu la Euro 2024."Sunt mândră de el. Îmi era teamă. Am fost a patra rezervă"
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama...
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama copiilor mei va fi cea mai norocoasă”
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care...
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care și-a pus amprenta asupra chipului ei
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a...
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a fost prima persoană care și-a dat seama: „O bună perioadă de timp nu mi-a zis”