Life

Orașul în care vrea să se mute Florin Salam: “Să-i spuneţi primarului să-mi dea o casă”

Orașul în care vrea să se mute Florin Salam. Celebrul cântăreț de manele s-a declarat impresionat de frumusețea acestui oraș.
27.09.2022 | 20:08
Orasul in care vrea sa se mute Florin Salam Sai spuneti primarului sami dea o casa
În ce oraș vrea să se mute Florin Salam. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Florin Salam a dezvăluit care este orașul în care ar vrea să se mute. Interpretul de manele a susținut recent un concert acolo.

Orașul în care vrea să se mute Florin Salam

Cântărețul a avut zilele trecute un concert în Iași și le-a dezvăluit oamenilor că acesta este orașul în care vrea să se mute.

ADVERTISEMENT

Florin Salam a fost fascinat de Iași, despre care a spus că este cel mai frumos oraș din România. Artistul a ajuns la această concluzie după ce a vizitat toată țara.

Manelistul le-a spus oamenilor prezenți la concert că așteaptă ca primarul din Iași să-i ofere și lui o casă acolo.

ADVERTISEMENT

“Eu am umblat prin toată țara. Iașul este cel mai frumos oraș, să-i spuneți primarului să-mi dea o casă, mă mut aici.”, a declarat Florin Salam, notează spynews.ro.

Se pare că starea de sănătate a lui Florin Salam este mai bună, din moment ce artistul a revenit pe scenă. În august a apărut o știre falsă potrivit căreia cântărețul ar fi murit, dar situația a fost clarificată rapid.

ADVERTISEMENT

Ce spune soția lui Florin Salam despre o posibilă retragere din muzică a manelistului

Roxana Dobre a spus recent adevărul despre retragerea din muzică a lui Florin Salam.

Declarațiile soției manelistului au venit după ce au apărut mai multe zvonuri potrivit cărora solistul ar vrea să renunțe la cariera muzicală.

Roxana Dobre a spus, în glumă, că ea ar fi cea mai fericită dacă Florin Salam s-ar retrage din muzică. Acest lucru ar însemna că ar avea mai mult timp de petrecut alături de el.

ADVERTISEMENT

Soția interpretului a mai spus că acesta nu are de gând să se retragă acum, dar nici în viitor.

În cazul în care va decide să o facă, la un moment dat, acest lucru se va întâmpla “frumos”, mai ales că se află de ani buni pe scenă.

“Cred că eu aș fi cea mai fericită să se retragă. Glumesc! Soțul meu nu se va retrage niciodată și, atunci când o va face, o va face frumos, așa cum este meritul lui după atâta muncă.”, a explicat Roxana Dobre la Antena Stars.

ADVERTISEMENT
Tags: