ADVERTISEMENT
News

Orban, atac la Cîțu: „Cine a hotărât să folosească resurse publice în campania internă să plece de la Palatul Victoria!” Premierul: „Să vină cu dovezi!”

Ludovic Orban l-a atacat pe Florin Cîțu cu privire la un document legat de campania internă. Iată care a fost reacția premierului.
Autor: Andreea Stanaringa | 20.07.2021 | 15:31
Orban, atac la Cîțu: „Cine a hotărât să folosească resurse publice în campania internă să plece de la Palatul Victoria!” Premierul: „Să vină cu dovezi!”
Orban, atac la Cîțu: „Cine a hotărât să folosească resurse publice în campania internă să plece de la Palatul Victoria!” Premierul: „Să vină cu dovezi!” Sursa foto: hepta.ro

Ludovic Orban a lansat un atac la adresa lui Florin Cîțu. Liderul PNL a fost întrebat în legătură cu un document cu antetul Guvernului transmis de echipa premierului.

ADVERTISEMENT

În cadrul acestui document se stabilesc liniile de comunicare ale candidatului pentru șefia PNL.

Orban îl acuză pe Cîțu că a folosit resurse publice pentru campania internă și a spus că „cine a hotărât să folosească resurse publice în campania internă împotriva președintelui PNL trebuie să plece imediat de la Palatul Victoria”, potrivit Digi24.

ADVERTISEMENT

Orban, atac la Cîțu: „Cine a hotărât să folosească resurse publice în campania internă să plece de la Palatul Victoria!”

Ludovic Orban s-a referit la un document transmis în PNL, având antetul Guvernului, în care echipa premierului stabilește „linii de comunicare” pentru liderii PNL.

Documentul le cere liderilor PNL care îl susțin pe Florin Cîțu să iasă mai mult la televizor, „inclusiv miniștrii care îl susțin pe premier”, potrivit sursei citate anterior.

ADVERTISEMENT

Totodată, echipa lui Cîțu a cerut informații despre tabăra Orban pentru a fi transmise către presă. Documentul mai vorbește despre „diferența de clasă” între „team Orban și echipa câștigătoare”.

De asemenea, Ludovic Orban a declarat că și-ar fi dorit ca întâlnirile premierului cu primarii să aibă loc și înainte a acesta să-și anunțe candidatura la șefia PNL.

ADVERTISEMENT

Reacția lui Florin Cîțu: „Să vină cu dovezi!”

Florin Cîțu a fost întrebat despre documentul menționat mai sus și susține că acesta nu a ajuns la el. Mai mult, premierul a transmis că Ludovic Orban trebuie să vină și să-i aducă dovezi în legătură cu documentele.

Acesta a subliniat faptul că nu are nicio echipă de comunicare de cinci ani și că se ocupă singur de mesajele și discursurile pe care le ține.

ADVERTISEMENT

„Eu cunosc documentele care ajung la mine, nu prin presă. Cine spune că sunt documente reale trebuie să demonstreze că sunt reale.

Nu tolerez un astfel de comportament. Domnul Teodorovici și Dl Orban trebuie să vină să demonstreze că documentele sunt reale. 

ADVERTISEMENT

(…) Eu nu am avut nicio echipă de comunicare de cinci ani de zile. Programul de campanie internă îl voi transmite eu. Cine are dovezi că este un document real să vină să demonstreze. 

Nu am echipă de comunicare, îmi fac singur mesajele, discursurile, postările de pe Facebook”, a declarat Florin Cîțu la Digi 24.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!