Orban și Cîțu deschid listele PNL pentru București la alegerile parlamentare. Care este ordinea candidaților

Robert Cristea   
în HotNews
21/10/2020, 11:14
Orban și Cîțu deschid listele PNL pentru București la alegerile parlamentare. Care este ordinea candidaților
Orban și Cîțu deschid listele PNL pentru București la alegerile parlamentare. Care este ordinea candidaților. Sursa foto: Hepta.ro

PNL a depus miercuri, la Biroul Electoral Municipal (BEM), lista candidaţilor pentru București la alegerile parlamentare.

Lista este deschisă de premierul Ludovic Orban la Camera Deputaţilor şi de Florin Cîţu, ministrul Finanţelor, la Senat.

”Suntem o echipă hotărâtă, care cuprinde, pe lângă oameni cu experienţă, mulţi tineri care sunt la porţile afirmării”, a declarat liderul PNL.

Listele PNL pentru alegerile parlamentare sunt deschise de Orban și Cîțu

Ordinea candidaților pentru Camera Deputaților: Ludovic Orban, Violeta Alexandru, Cristina Trăilă, Antonel Tănase, Sebastian Burduja, Cristian Băcanu, Pavel Popescu, Mara Mareş, Daniela Nicolescu, Iuliana-Cristina Grigorescu, Bogdan Tiniche, Liviu Moraru, Violeta Vijulie.

Ordinea candidaților la Senat: Florin Cîţu, Sorin Cîmpeanu, Monica Anisie, Matei Dobrovie, Ligia Popescu, Viorel Tănase, Florin Cătălin Ivan, Dan Meran, Lucreţiu Tudoroiu, Maria Tilea.

„Am ţinut să depunem candidaturile de dimineaţă, să arătăm că suntem puşi pe muncă, suntem puşi pe un efort pe care de altfel l-am început în urmă cu un an de zile, un efort de reconstrucţie, de recredibilizare a României, un efort de readucere a seriozităţii, competenţei şi realismului în funcţionarea Parlamentului. (…) Suntem o echipă hotărâtă, care cuprinde, pe lângă oameni cu experienţă, mulţi tineri care sunt la porţile afirmării”, a declarat Ludovic Orban, la sediul Biroului Electoral Municipal, potrivit Agerpres.

Premierul a precizat că Nicușor Dan va fi sprijinit de candidații PNL care vor ajunge în Parlamentul României.

„Împreună cu partenerii noştri am câştigat Primăria Capitalei, Nicuşor Dan este primarul general şi va beneficia de sprijinul tuturor parlamentarilor PNL care vor fi aleşi în Parlamentul României pentru toate proiectele care rezolvă problemele Bucureştiului, acelaşi lucru fiind valabil pentru toţi cei care vor face parte din Guvern”, a spus Orban.

Liderul PNL a accentuat din nou faptul că este important ca alegerile parlamentare să nu fie amânate și a promis o campanie curată.

  • „Ne vom preocupa mai puţin de a face campanie negativă aşa cum fac celelalte formaţiuni politice” – Ludovic Orban.
Închide ×