Fotbal intern

Ordin de la Gigi Becali! Când mai intră Florentin Matei și Adrian Stoian la FCSB. EXCLUSIV

03.04.2019 | 19:15
Ordin de la Gigi Becali Cand mai intra Florentin Matei si Adrian Stoian la FCSB EXCLUSIV

Mihai Teja a fost nemulțumit de evoluțiile a doi dintre jucătorii aduși în iarnă la echipă, iar patronul a simplificat lucrurile. După ce a anunțat că echipa sa se va despărți de ei, Gigi Becali a dat ordin clar celor din staff. FANATIK a aflat când mai intră Florentin Matei și Adrian Stoian la FCSB în acest play-off.

Când mai intră Florentin Matei și Adrian Stoian la FCSB: “Doar dacă avem accidentați mulți”

Victoria în fața Craiovei a fost savurată de patronul Gigi Becali, care a apreciat jocul propriei formații. În euforia momentului, Becali a dezvăluit și care este decizia în privința a doi dintre fotbaliștii aduși cu surle și trâmbițe în mercato de la începutul lui 2019, Florentin Matei și Adrian Stoian. Finanțatorul este nemulțumit de cei doi mijlocași, mai ales că aceștia primesc 20.000 de euro, respectiv 30.000 de euro lunar.

Matei şi Stoian, la vară, salut şi la revedere. Păi ce să fac? Dacă nu prind nici banca de rezerve? Ce să facă Matei? Să stea degeaba la Steaua? Stoian să stea degeaba la Steaua?”, a declarat Gigi Becali. Anterior, patronul roș-albaștrilor afirmase că nu dorește bani pentru cei doi: “Pe Stoian, am vorbit cu impresarul, Matei a auzit acum. Îi dau gratis pe Stoian și pe Matei, că i-am luat gratis”. FANATIK a aflat că Becali nu ia în calcul rezilierea imediată a contractelor celor doi, mai ales că aceștia ar rămâne pe drumuri până în vară. Din informațiile noastre, afaceristul le-a transmis celor din club un mesaj clar: “Matei și Stoian mai intră doar dacă avem accidentați mulți și nu avem pe cine să mai băgăm”.

Adrian Stoian FCSB
Adrian Stoian a fost tras pe linie moartă de Gigi Becali, care a considerat că nu merită cei 30.000 de euro pe care îi câștigă lunar la FCSB

Matei e printre cei mai buni la antrenamente

Un caz aparte este cel al lui Florentin Matei. Mijlocașul de 25 de ani era marea speranță a lui Gigi Becali, dar balonul de entuziasm al patronului s-a spart rapid. Matei a picat între dorința lui Becali de a ține de minge și a dribla și cerințele exigente ale antrenorului Mihai Teja de a pasa rapid și de a juca pe cât de simplu se poate.

Cu atât mai surprinzătoare este decizia lui Becali de a renunța la Matei cu cât a antrenamente fostul junior stelist este printre cei mai buni. Fotbalistul a tras tare pentru a recupera din punct de vedere fizic, capitol la care a suferit clar după revenirea din Arabia. Prestațiile din meciurile oficiale, însă, nu s-au ridicat la pretențiile unui club care trage la titlu, iar totul s-ar trage din cauza presiunii uriașe pe care patronul a pus-o pe umerii săi.

Florentin Matei FCSB
Florentin Matei este printre cei mai buni fotbaliști FCSB la antrenamente

Patronul a plecat să se relaxeze

Într-o perioadă în care lupta pentru primul loc în Liga 1 Betano s-a încins tot mai tare, Gigi Becali a ales să plece pentru câteva zile să se reculeagă. Din informațiile FANATIK, patronul FCSB a decis să părăsească România pentru o zonă muntoasă. Becali este un obișnuit al Greciei, acolo unde merge de regulă la Muntele Athos. Om credincios, afaceristul își petrece timpul alături de călugări și duce de regulă o viață asemănătoare cu aceștia, în rugăciune și post.

De această dată, el ar fi decis să viziteze și o altă zonă a Greciei. Pentru a se ține departe de păcate, Becali a evitat o perioadă să meargă inclusiv la partidele jucate de echipa pe care o finanțează. Miza meciului cu Craiova l-a determinat să revină pe stadion. Apariția sa a fost la fel de spectaculoasă ca de obicei. Pe lângă declarațiile tranșante legate de arbitraj sau de propria echipă, vezi cazurile Matei și Stoian, miliardarul a făcut senzație și cu toiagul său din aur!

Tags: