Fotbal intern

Ordin de la Gigi: “Nu vă mai luaţi de Puiu şi de Mitică!”

În ciuda faptului că se află în închisoare şi nu poate să gestioneze în totalitate problemele de la Steaua, la urechile lui Gigi Becali, în Jilava, au ajuns ultimele conflicte verbale în...
23.09.2013 | 20:11
Ordin de la Gigi Nu va mai luati de Puiu si de Mitica
ADVERTISEMENT

În ciuda faptului că se află în închisoare şi nu poate să gestioneze în totalitate problemele de la Steaua, la urechile lui Gigi Becali, în Jilava, au ajuns ultimele conflicte verbale în care au fost angrenaţi Mihai Stoica, Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan pe o parte, respectiv Anghel Iordănescu, Emeric Ienei şi Dumitru Dragomir pe cealaltă parte. Chiar dacă după partida de la Botoşani managerul clubului din Ghencea a spus că Becali a afirmat că din contestatarii actualilor oficiali ai clubului din Ghencea “curge rugina”, lucrurile nu stau deloc aşa. Surse din anturajul patronului Stelei au dezvăluit pentru FANATIK că patronul le-a transmis lui Meme şi lui Reghe să evite să le mai răspundă lui Anghel Iordănescu şi lui Dumitru Dragomir. Conştient că nu e bine să deschizi un război cu una dintre cele mai mari legende ale Stelei şi că nu e bine să te pui cu unul dintre cei mai versaţi conducători din fotbalul românesc, uns cu toate alifiile, latifundiarul din Pipera i-a rugat pe angajaţii săi să-şi vadă de treburile pe care le au la club.Lăsaţi-l în pace pe Puiu, este o legendă a Stelei şi trebuie să-l respectăm. Nu-i mai răspundeţi, el nu e un om rău, lăsaţi-l şi pe el să vorbească. Obţineţi voi rezultate bune şi o să vedeţi că o să vă felicite. În schimb, aveţi mare grijă cu Dumitru Dragomir. Nu are rost să ne punem LPF în cap. Cu Mitică mă certam eu dacă eram liber, dar nu vă puneţi voi cu el“, le-a spus Becali oamenilor săi.

Dragomir vrea să-l viziteze pe Gigi Becali

Surse din anturajul roş-albaştrilor au dezvăluit pentru FANATIK că Dumitru Dragomir are intenţia ca în următoarele zile să se ducă la Jilava, la Gigi Becali, să discute cu acesta pentru prima dată de cînd patronul clubului din Ghencea este în arest. “Nea Mitică nu e om rău, însă nu i-a căzut bine că Reghe i-a răspuns cum i-a răspuns. Din cîte ştiu, el chiar este îngrijorat de Gigi Becali. Suferă mult pentru Gigi, deoarece sînt prieteni buni şi nu-i place în ce situaţie se află acum. Vrea să ia legătura cu Luţu şi să-l întrebe cum poate să ajungă în vizită la Becali“, susţin sursele FANATIK.

ADVERTISEMENT