Fotbal intern

Ordinul lui Becali înainte de CFR – FCSB. Ce se întâmplă cu Gnohere și Rusescu

14.09.2018 | 12:51
Ordinul lui Becali inainte de CFR  FCSB Ce se intampla cu Gnohere si Rusescu

Patronul FCSB, Gigi Becali a decis ce se va întâmpla de acum înainte cu cei doi atacanți de careu, Harlem Gnohere și Raul Rusescu. Înainte de derby-ul de la Cluj, dintre CFR și FCSB, ce se va disputa duminică 16 septembrie, ora 21:00, Gigi Becali a transmis staff-ului tehnic ordinul său privindu-i pe cei doi.

FANATIK.RO a aflat că Becali a cerut ca „Bizonul” Gnohere și Raul Rusescu să nu mai joace niciodată împreună ca titulari, așa cum s-a întâmplat la ultima partidă, acel 2-2 cu Botoșaniul după ce echipa lui Dică a avut 2-0 după 20 de minute de joc.

Ordinul lui Becali înainte de CFR – FCSB. „Rusescu nu vine să se apere!”

Chiar imediat după meci, ascultând probabil și analiza făcută de Ilie Dumitrescu, care a fost surprins de modul în care linia de mijloc a roș-albaștrilor a cedat în fața Botoșaniului în repriza a doua, Becali s-a decis.

O să vorbesc cu Dică și o să-i spun că Rusescu nu are ce căuta acolo, în spatele lui Gnohere. Rusescu trebuie să joace doar atacant central. El nu face faza defensivă, nu se retrage, nu vine să se apere. Rămâne gaură mare acolo și cei de la Botoșani ne-au taxat imediat”, declarase Becali.

Ordinul lui Gigi Becali este ca Rusescu și Gnohere să nu mai fie titulari împreună
La meciul FCSB – FC Botoșani 2-2, Rusescu l-a rugat pe Gnohere să-l lase să bată penalty. Bizonul nu a fost de acord

La Cluj intră Tănase în locul lui Raul

Iar intenția lui Becali a ajuns imediat la Nicolae Dică și colaboratorii săi. Rusescu și Gnohere nu mai au ce căuta împreună din primul minut, este ordinul lui Becali și nimeni nu are nimic de obiectat.

Iar prima „înfățișare” a FCSB-ului după ordinul dat de patron este derby-ul cu CFR Cluj. Rusescu va începe meciul pe bancă, pentru că în acest moment Gnohere nu poate fi clintit din poziția de titular. Este foarte posibil ca pe postul pe care Raul a jucat cu Botoșaniul să intre Florin Tănase, iar în banda stângă să înceapă  Florinel Coman, care a avut meciuri la naționala de tineret și este în formă.

Gigi Becali l-a titularizat deja și pe Nedelcu pentru CFR-FCSB!

Nu doar Rusescu iese din primul 11 pentru meciul din Gruia. Pierderea cea mai mare pentru Nicolae Dică este liderul vestiarului Mihai Pintilii, accidentat la meciul cu Muntenegru de la Ploiești. FANATIK.RO a anunțat din week-end că accidentarea lui Pintilii este mult mai gravă decât părea inițial și că ar putea lipsi tot anul 2018.

Din păcate, informația s-a confirmat, astfel că Dică trebuie să redeseneze jocul de la mijlocul terenului. I-a dat „o mână de ajutor” patronul Gigi Becali, care spune că Dragoș Nedelcu va fi înlocuitorul lui Pintilii nu doar la Cluj, ci și în meciurile care vor urma în această toamnă.

Pintilii e cel mai bun mijlocaș central din țară. Dar lucrurile se pot schimba, acum cu accidentarea asta a lui. Poate Nedelcu sau Filip intră acolo și îi iau locul. Dar la Nedelcu mă gândesc… A jucat bine la tineret, trebuie să-i ajutăm să crească pe jucătorii ăștia, să îi ridicăm în slăvi dacă arată că pot să fie foarte buni. Poate Nedelcu o să rămână titular acolo, nu?”, a spus Becali.

În aceste condiții, s-ar putea creiona primul 11 cu care Nicolae Dică va juca duminică seara în Gruia.

Gnohere a marcat la ultimul CFR - FCSB disputat în Gruia în luna martie, în play-off-ul sezonului trecut
Gnohere a marcat la ultimul CFR – FCSB disputat în Gruia în luna martie, în play-off-ul sezonului trecut

Bălgrădean – Benzar, Planic, Bălașa, Al. Stan – Nedelcu, Ov. Popescu – Man, Tănase, Coman – Gnohere.

„Pentru mine nu este nicio diferență. Raul a venit acum, anul trecut l-am avut pe Denis. Pentru mine nu e mai dificil. Trebuie să lucrez la fel ca până acum ca să îi pun probleme lui Dică în a-și alcătui primul 11” – Harlem Gnohere, despre venirea lui Raul Rusescu la FCSB