ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Ajutoare de la Gigi în 25 de comune lovite de viituri!

UPDATE Ora 18:15 / Oamenii lui Gigi Becali au încheiat, în urmă cu cîteva minute, de descărcat cele 18 camioane cu alimente şi îmbrăcăminte trimise de Gigi Becali către sinistraţii din...
Autor: Vlad Roşca | 14.09.2013 | 18:23
Ajutoare de la Gigi în 25 de comune lovite de viituri!
Chiar şi din puşcărie, Gigi Becali se gîndeşte la sinistraţi!

UPDATE Ora 18:15 / Oamenii lui Gigi Becali au încheiat, în urmă cu cîteva minute, de descărcat cele 18 camioane cu alimente şi îmbrăcăminte trimise de Gigi Becali către sinistraţii din judeţele afectate de viituri din Brăila, Galaţi şi Vaslui! Becali a hotărît să suplimenteze ajutoarele trimise, pentru a reuşi să acopere oamenii suferinzi din 25 de comune! Costul total al ajutoarelor trimise de Gigi Becali se ridică la peste 200.000 de euro!

ADVERTISEMENT

–––––––––––––––––

UPDATE / Gigi Becali a decis să trimită în localităţile afectate de viituri din judeţele Galaţi, Brăila şi Vaslui 15 camioane cu alimente şi îmbrăcăminte. “Să vă ocupaţi personal să ajungă ajutoarele la oamenii amărîţi! Mergeţi cu Dumnezeu!”, le-a transmis patronul Stelei subalternilor. Cele 15 camioane vor pleca spre Moldova în cursul zilei de sîmbătă dimineaţă!

––––––––––––––––-

Întemniţat la Penitenciarul Jilava, Gigi Becali a fost mişcat de problemele cauzate de viiturile din judeţele din Moldova, Galaţi, Brăila şi Vaslui. Fostul parlamentar l-a chemat de urgenţă la Jilava pe oamenii săi de încredere, în această dimineaţă, şi le-a ordonat să ducă ajutoare sinistraţilor loviţi de calamităţile naturale produse în estul ţării!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT