Life

Oreste a luat o decizie radicală. Jurnalistul vrea să părăsească România: “Am un singur mare regret”

Oreste Teodorescu a luat o decizie radicală, pe care a anunțat-o pe pagina de Facebook. Jurnalistul vrea să părăsească România, declarându-se dezamăgit de clasa politică.
22.02.2022 | 11:32
Oreste a luat o decizie radicala Jurnalistul vrea sa paraseasca Romania Am un singur mare regret
Oreste vrea să plece din România. Sursa foto: stiridirecte.ro
ADVERTISEMENT

Jurnalistul Oreste Teodorescu (46 de ani) a luat o decizie radicală și vrea să plece din țară în următorii ani. Fostul prezentator TV a făcut un anunț surprinzător în mediul online și a explicat de ce vrea să părăsească România.

Cunoscut pentru emisiunea “Codul lui Oreste”, jurnalistul și-a exprimat dezamăgirea în legătură cu clasa politică din România și ar vrea să plece până în 2024.

ADVERTISEMENT

Anunțul jurnalistului i-a luat prin surprindere pe cei care îl urmăresc. Postarea lui Oreste a primit sute de comentarii din partea internauților.

Oreste Teodorescu, decizie radicală. Vrea să plece definitiv din România

Oreste Teodorescu este dezamăgit de clasa politică din România, pe care o consideră plină de “mediocri, ticăloși și trădători”, așa cum a scris pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT

Cunoscutul jurnalist vrea mai are aproximativ trei ani și jumătate până când va schimba prefixul și va împlini 50 de ani, însă vrea să fie deja plecat în acel moment.

Cu toate acestea, fostul invitat permanent de la emisiunea “Jocuri de putere” nu și-a pierdut speranța. Oreste speră că vor triumfa “oamenii frumoși și liberi”, dar că nu va mai fi în România atunci când se va întâmpla acest lucru.

ADVERTISEMENT

“Am un singur mare regret legat de ţara mea. Sistemul românesc şi-a alungat toate resursele intelectuale, artistice, politice şi s-a umplut până la refuz cu mediocrii, ticăloşi şi trădători.

Speranţa mea, că se poate reconstrui, din pepiniera societăţii civile, o clasă politica decentă cu viziuni coerente şi consistente, s-a născut în 1994 şi m-a călăuzit până în 2021.

ADVERTISEMENT

Apoi, am înţeles că nu se poate. Am plâns şi oricât de dureros este, mă gândesc acum, la aproape 50 de ani să mă retrag definitiv de pe aceste minunate meleaguri, blestemate de a fi jefuite de factorul intern. Voi închide definitiv cercul aspiraţiilor mele naive în 2024. Ziua în care voi schimba prefixul nu mă va găsi în ţara mea.

Dar Flacăra speranţei va continua şi până la urmă va arde din temelii, spurcăciunea din sistem, iar oamenii frumoşi şi liberi vor triumfa! Păcat că fără mine! Dumnezeu să ne ajute şi să ne ierte pe toţi!”, a scris Oreste Teodorescu pe pagina sa de Facebook.

Oreste ar fi fost prins sub influența drogurilor la volan

În urmă cu câteva luni, Oreste Teodorescu ar fi fost prins drogat la volan. Jurnalistul ar fi fost oprit în trafic de un echipaj al Brigăzii Rutiere. În urma testului cu aparatul DrugTest ar fi rezultat că acesta ar fi consumat canabis.

Întâmplarea a avut loc anul trecut, pe 2 noiembrie, în Sectorul 1 din Capitală.

După ce a fost testat cu aparatul DrugTest, Oreste a fost dus la la Institutul Național de Medicină Legală pentru a i se preleva probe de sânge.

Nu a fost prima dată când prezentatorul a avut probleme cu legea. În 2018, Oreste  fost audiat într-un dosar de trafic de droguri la DIICOT Ploiești.

În dosarul respectiv au fost implicate mai multe nume cunoscute din showbiz, cum ar fi designerul Răzvan Ciobanu, Raluca Bădulescu, Carmin Ionescu (fiul lui Marian Ionescu, liderul trupei Direcția 5), sau cântărețul Elis Armeanca.

Jurnalistul a fost doar martor în acest dosar. La audieri, fostul prezentator a spus că singurul pe care îl cunoștea era Răzvan Ciobanu, decedat în primăvara anului 2019.

ADVERTISEMENT