News

Organizatorii Untold și Neversea oferă abonamente gratuite elevilor care iau media 10 la Bacalaureat

12.06.2019 | 18:11
Organizatorii Untold si Neversea ofera abonamente gratuite elevilor care iau media 10 la Bacalaureat

Elevii care promovează examenul de bacalaureat cu media 10 vor primi de la organizatorii evenimentului Untold abonamente gratuite pentru toate cele patru zile ale festivalului. În plus, toți elevii care se înscriu la susținerea examenului de bacalaureat vor putea să-și achiziționeze abonamente la prețuri speciale.

Oganizatorii Untold oferă abonamente gratuite elevilor care iau media 10 la bacalaureat

Organizatorii Festivalului Untold, desfășurat la Cluj – Napoca, în perioada 1 – 4 august oferă și anul acesta abonamente gratuite elevilor care promovează examenul de bacalaureat cu media 10. Pe lângă participarea gratuită, absolvenții de 10 vor primi câte un voucher în valoare de 500 de lei din partea Kaufland România. Acesta va putea fi folosit în cadrul festivalului. Totodată, toți elevii vor putea să-și cumpere abonamente pentru cele patru zile de festival la prețuri speciale. Aceeași situație se aplică și în cazul Neversea organizat în Constanța, în perioada 4 – 7 iulie. Absolvenții care doresc să se înscrie în cadrul acestei campanii trebuie să acceseze untold.com. Formularele se pot trimite până pe 29 iunie, conform regulamentului campaniei.

“Pe lângă participarea gratuită la unul dintre cele mai bune festivaluri de muzică din Europa, Untold, absolvenţii de 10 vor primii fiecare şi câte un voucher în valoare de 500 de lei din partea Kaufland România, pe care îl vor putea folosi în festival. În plus, toţi cei care s-au înscris la examenul de bacalaureat în sesiunea din vară, vor putea achiziţiona abonamentul la un preţ special, atât la Untold, cât şi la Neversea”, au declarat organizatorii în cadrul unui comunicat.

Organizatorii celor două festivaluri au precizat că este al cincelea an în care se desfășoară această campanie. La ediția de anul trecut a festivalului Untold 104 liceeni care au promovat examenul maturității cu media 10 au primit abonamente gratuite la Untold și Neversea. Pe lângă aceștia, alți 4.000 de tineri au cumpărat abonamente la prețuri reduse. Anul acesta, elevii din anii terminali pot cumpăra la festivalul Neversea un abonament la prețul de 499 ron plus taxe din prețul final al abonamentului de 599 ron plus taxe, iar la festivalul Untold prețul unui abonament va fi de 715,20 ron plus taxe din prețul final al abonamentului de 892,32 plus taxe.

Campania este susținută de persoane publice și de Kaufland România
Absolvenții care promovează examenul de bacalaureat cu media 10 vor intra gratuit la Untold și Neversea
Sursa foto: alba24.ro

Organizatorii Untold și Neversea susțin performanța în educație și premiază elevii de nota 10

Edy Chereji, directorul de comunicare al celor două festivaluri Untold și Neversea susține performanța în domeniul educației și îi premiază pe elevii care promovează examenul de bacalaureat la sesiunea din vară cu media 10. „Campania se află deja la a cincea ediție și suntem foarte încrezători în generația tânără a României. Susținem performanța în educație și ne bucurăm enorm că această campanie are ecouri foarte mari  în rândul tinerilor absolvenți de liceu din România”., a declarat acesta.

Campania este susținută de Kaufland România, dar și de persoane publice printre care se numără: Pavel Bartoș, Amalia Enache și Rareș Năstase. Aceștia au transmis fiecare câte un mesaj de încurajare pentru absolvenții de liceu. „Kaufland România se alătură pentru al treilea an consecutiv campaniei „Bac de 10” pentru a sprijini educația elevilor din România, împreună cu partenerii de la UNTOLD și NEVERSEA. Examenul de bacalaureat este un moment important în viața oricărui licean și le urăm tuturor absolvenților să fie încrezători în forțele proprii, indiferent de nota de la examen.”, a declarat Katharina Scheidereiter, CSR Kaufland România.