Selecţionerul Isăilă îl pune la punct pe Dobre: "În Anglia ar fi fost dat afară"

UPDATE. Atacat de Mihai Dobre, jucătorul lui Bournemouth, care se plânsese că nu a fost inclus în lot în partida din preliminariile CE 2019 disputată în Liechtenstein, câştigată de "tricolori", 2-0, selecţionerul Daniel Isăilă a ţinut să iasă public şi să-şi expună punctul de vedere.

Isăilă l-a acuzat pe fotbalist de lipsă de respect faţă de staff şi de colegi şi l-a asigurat că în Anglia ar fi fost dat afară dacă şi-ar fi atacat de asemenea manieră antrenorul.

"Legat de conflictul cu Dobre, iniţiat de el până la urmă, am avut o discuţie cu fotbalistul pentru că m-a dezamagit. Eu am spus lucurilor pe nume, în faţă, şi aşa aveam pretenţia şi de la el.

Chiar l-am întrebat dacă în Anglia i se dau explicaţii atunci când nu e băgat să joace şi mi-a spus că nu. L-am întrebat de ce aşteaptă explicaţii de la selecţioner, de ce crede că are un statut special faţă de alţi jucători.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Pâna la urmă, este o lipsă de respect la adresa staff-ului, dar şi a colegilor. I-am spus că dacă facea asta în Anglia ar fi fost dat afară şi, în cele din urmă, mi-a dat dreptate", a declarat selecţionerul Daniel Isăilă, la Radio Sport Total FM.

**************************************************************************************************

Nici bine nu a început campania de calificare pentru Europenele din 2019, că la naţionala de tineret au apărut conflictele.

Astfel, înaintea meciului câştigat de "tricolorii mici" cu 2-0 în Liechtenstein, atacantul formaţiei FC Bornemouth, Mihai Dobre i-a cerut explicaţii selecţionerului Daniel Isăilă de ce nu este folosit ca titular, dar acesta a refuzat să-i răspundă.

Dobre nu a renunţat şi, la câteva zile după meci, a povestit ce s-a întâmplat în Liechtenstein, acuzându-l voalat pe Isăilă de lipsă de comunicare.

"Când am coborât din autocar la meci, în apropierea vestiarului m-a chemat şi mi-a zis că o să stau în tribună. Nu am înţeles de ce, pentru că am venit cu inima deschisă la echipa naţională, m-am pregătit sută la sută la fiecare antrenament. Nu mi-a dat nicio explicaţie! Sunt supărat, nu înţeleg de ce a decis să stau în tribună. Mereu, unde am fost selectat, am fost selectat primul! Trebuie să-mi dea o explicaţie! Nu mă tem că nu o să mai fiu convocat. De ce să mă tem? O să mă pregătesc şi dacă voi fi chemat voi veni, dar să joc, nu să stau prin tribună", a afirmat tânărul fotbalist român.

viewscnt
OraPostulSportEveniment
22:00
Cupa Ligii Franţei Monaco - Caen
1 EUR4.6332 lei+0,0017
1 USD3.9274 lei-0,0175
1 XAU157.9528 lei-0,0969