Life

Originea conflictului dintre Victoria Beckham și nora ei, Nicola Peltz. De la ce au pornit disensiunile: „Îmi doream foarte mult”

S-a aflat de la ce a pornit, cu exactitate, conflictul dintre Victoria Beckham și nora ei, Nicola Peltz. Fiul starului britanic a oferit un interviu, de curând, pentru revista Variety.
12.08.2022 | 11:26
Originea conflictului dintre Victoria Beckham si nora ei Nicola Peltz De la ce au pornit disensiunile Imi doream foarte mult
Victoria Beckham și Nicola Peltz au o relație destul de rece. Foto: Instagram. Colaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

S-a aflat de la ce au pornit disensiunile din familia Beckham. În urmă cu ceva timp, presa internațională scria că Victoria Beckham și nora ei, Nicola Peltz, nu s-ar prea suporta. Totul a pornit de la pregătirile pentru nunta fiului vedetei, Brooklyn Beckham.

Rochia de mireasă, originea animozităților dintre Victoria Beckham și Nicola Peltz

Au apărut noi detalii despre acest conflict care a mocnit în familia fotbalistului David Beckham, iar de data asta declarații au făcut chiar cei implicați.

ADVERTISEMENT

Băiatul lui David Beckham a apărut pe coperta revistei Variety, publicație unde a abordat inclusiv zvonurile neînțelegerilor din familia sa. La interviul lui Brooklyn, în care a avut și Nicola Peltz partitura ei, au reacționat imediat soții Beckham.

Atât David, cât și fashionista Victoria l-au felicitat pe Brooklyn pentru acest interviu. Nu au dorit să comenteze, însă, și conținutul acestuia.

ADVERTISEMENT

„Arăți bine, Brooklyn”, au scris cei doi la coperta pe care au partajat-o pe Instagram.

În urmă cu ceva timp, s-a aflat că Victoria și Nicola Peltz nu sunt într-o relație tocmai bună. Se pare că Vicky ar fi fost deranjată de atitudinea pe care nora ei o avea în perioada pregătirilor pentru nuntă.

Victoria Beckham a partajat coperta revistei în care a apărut fiul ei, Brooklyn. Foto: Instagram

„Și-a dat seama că atelierul ei nu poate să o facă”

Aceste bârfe nu sunt tocmai neadevărate! Nicola a spus că au existat niște diferențe de opinii între ea și soacra ei din clipa în care și-a ales rochia de mireasă.

ADVERTISEMENT

Mai exact, Nicola a pus ochii de la bun început pe o rochie marca Valentino, refuzând astfel creațiile soacrei sale. Acest lucru ar fi supărat-o destul de mult pe șefa familiei Beckham, notează Hello Magazine, citând revista Variety.

„Îmi doream foarte mult să port acea rochie. După câteva luni, (n.r.: soacra) și-a dat seama că atelierul ei nu poate să o facă, așa că a trebuit să aleg o altă rochie”, a explicat Nicola Peltz.

ADVERTISEMENT

Victoria nu i-a spus să nu poate rochia pe care a ales-o, în cele din urmă, și nici ea nu ar fi fost atât de vehementă în a refuza o creație a soacrei sale. Actrița declară că de aici până la zvonurile care au apărut în presă, cum că s-ar dușmăni din această cauză, e cale lungă.

Nicola Peltz: „Îmi este greu să arăt părțile triste din mine”

Brooklyn a mărturisit că știa că, inevitabil, vor apărea astfel de speculații despre familia lui, lucru cu care clanul Beckham s-a obișnuit de-a lungul timpului. Nu de alta, dar despre David și Vicky s-a scris în nenumărate rânduri că s-ar despărți, iar ei sunt și astăzi împreună.

Recent, Nicola Peltz a postat un mesaj care a ridicat câteva semne de întrebare. Pe contul ei de Instagram, frumoasa actriță a scris că există lucruri triste din viața ei pe care cu greu le poate ține doar pentru ea.

„Uneori, îmi este greu să arăt părțile triste din mine. Am crescut cu șapte frați și doi părinți foarte puternici. M-au crescut într-un spirit dur. Mi-au zis să nu las oamenii să mă doboare sau să îmi rănească inima”, a scris Nicola Peltz. Acest mesaj a fost interpretat, evident, în cheia rivalității cu soacra ei, Victoria Beckham.

ADVERTISEMENT