Life

Orlando Bloom, în Republica Moldova ca să sprijine copiii ucraineni: „Au nevoie de tot ajutorul oferit”. Video

Faimosul actor Orlando Bloom este în Republica Moldova pentru a-i sprijini pe copiii ucraineni. Acesta a postat mai multe imagini pe rețelele de socializare.
24.03.2022 | 11:41
Orlando Bloom in Republica Moldova ca sa sprijine copiii ucraineni Au nevoie de tot ajutorul oferit Video
Orlando Bloom, în Republica Moldova ca să sprijine copiii ucraineni. Foto: Colaj Fanatik / Instagram Orlando Bloom
ADVERTISEMENT

Orlando Bloom este în Republica Moldova. Acesta a venit pentru a-și arăta susținerea față de refugiații ucraineni și a discutat cu mai mulți copii.

Orlando Bloom, sprijin pentru copiii din Ucraina. A venit în Moldova pentru ei

Anunțul a fost făcut de faimosul actor pe pagina sa de Instagram, unde a postat și mai multe fotografii de la această întâlnire cu oamenii care au fugit din calea războiului. El face parte din inițiativa UNICEF de ajutorare a copiilor.

ADVERTISEMENT

„De la începutul războiului din Ucraina, un copil a devenit refugiat aproape în fiecare secundă. Mă aflu în Moldova cu UNICEF și mă întâlnesc cu familii care au fost nevoite să lase totul în urmă în căutarea siguranței”, a scris Orlando Bloom pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Orlando Bloom (@orlandobloom)

De asemenea, el a subliniat că copiii din Ucraina care au venit alături de părinți în țări străine au nevoie de tot sprijinul nostru.

ADVERTISEMENT

„Copiii din Ucraina și din afara acesteia au nevoie de tot ajutorul pe care îl puteți oferi”, a mai declarat el.

Ce alte vedete s-au alăturat cauzei umanitare. De la Mila Kunis și Ashton Kutcher, până la starurile mioritice

Orlando Bloom nu este singurul actor care s-a alăturat cauzei ajutorării refugiaților. Mila Kunis și Ashton Kutcher au strâns deja peste 35 de milioane de dolari pentru a-i dona ucrainenilor.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ashton Kutcher (@aplusk)


„Suntem copleșiți de recunoștință pentru sprijinul dumneavoastră. În urmă cu 2 săptămâni v-am rugat să vă alăturați nouă și peste 65.000 dintre voi au făcut un pas înainte și au donat ceea ce au putut. Acum, cu ajutorul vostru, am atins obiectivul de 30 de milioane de dolari”, spuneau cei doi, într-o filmare pe Instagram, după ce și-au atins scopul de a strânge această sumă de bani.

Și cuplul de actori format din Ryan Reynolds şi Blake Lively a donat bani pentru cauza ucrainenilor. Aceștia declarau că nu își pot imagina cum este să fii nevoit să îți părăsești casa în asemenea condiții.

ADVERTISEMENT

Și David Beckham și Victoria Beckham au donat un milion de lire pentru a-i ajuta pe oamenii care au fugit din calea războiului.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham)


Printre cei care au mai donat bani pentru refugiații ucraineni mai sunt și Gigi Hadid, Leonardo DiCaprio, The Weeknd sau Kit Harington.

Au fost și vedete din România care au sprijinit cauza ucrainenilor, printre care Codin Maticiuc, Andreea Marin, Ilinca Vandici sau Andreea Berecleanu.

ADVERTISEMENT