Fotbal international

Orlando City – New York City FC 2-2 în MLS! Mitriţă, pasă formidabilă de gol la debut. Video

02.03.2019 | 23:35
Orlando City  New York City FC 22 in MLS Mitrita pasa formidabila de gol la debut Video

Orlando City – New York City FC s-a jucat în prima etapă din MLS. Alexandru Mitriţă a fost folosit de antrenorul spaniol Domenec Torrent pe toată durata întâlnirii, în condiţiile în care mijlocaşul român este cel mai scump jucător transferat în această iarnă.

Final de meci! New York City a remizat cu Orlando City, scor 2-2. Mitriță a dat o pasă de gol, dar formația sa a pierdut două puncte pe care le-a avut practic în buzunar.

Min. 75 / GOOOOOL Olrando City! Tesho Akindele restabilește egalitatea.

Min. 59 / GOOOOOL Orlando City! Gazdele reduc diferența prin Chris Mueller.

Min. 45 / GOOOOOL New York City FC! Alexander Ring a marcat din pasa lui Alexandru Mitriţă.

Min. 13 / GOOOOL New York City FC! Ebenzeer Ofori a deschis scorul cu un şut de la peste 25 de metri.

UPDATE, ora 21:30 / A început meciul Orlando City – New York City FC.

Orlando City vs New York City FC – #MLSISBACK

Nani making his debut with Orlando City vs New York City FC – #MLSISBACK

Gepostet von Stefan Armenteros am Samstag, 2. März 2019


Orlando City – New York City FC Live Stream Online FANATIK.RO

Noul sezon din MLS, prima ligă de fotbal din Statele Unite ale Americii, debutează pe 2 martie, iar Alexandru Mitriţă va juca primul meci oficial pentru New York City FC. Internaţionalul român a evoluat în meciurile de pregătire din iarnă şi a reuşit să marcheze două goluri pentru echipa antrenată de Domenec Torrent.

Meciul Orlando City – New York City FC va putea fi urmărit LIVE VIDEO pe FANATIK.RO, de la ora 21:30, partida jucată pe “Orlando Stadium” nefiind transmisă în direct de vreo televiziune din România. Jurnaliştii americani au avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Alexandru Mitriţă înainte de debutul în MLS, aceştia fiind siguri că mijlocaşul ofensiv de 24 de ani va reuşi să facă o figură frumoasă pentru echipa din “Big Apple”.

Alexandru Mitriţă va debuta în MLS în meciul Orlando City - New York City
Alexandru Mitriţă va debuta în MLS în meciul Orlando City – New York City

Alexandru Mitriţă, interviu înainte de debutul în MLS

Înainte de primul meci în MLS pentru New York City FC, Alexandru Mitriţă a oferit un interviu pentru revista Sports Illustrated. Fotbalistul român a susţinut că se simte ca acasă în oraşul din nordul Statelor Unite ale Americii şi a declarat că va juca oriunde va fi pus de antrenor.

“Am auzit că sunt mulţi români aici, ceea ce este foarte bine. Mă simt ca acasă în New York. Sper ca românii să vină şi să mă vadă când voi juca. Este un pas mare pentru mine. MLS este un campionat puternic, cu o echipe foarte bune. Va fi o oportunitate bună pentru mine. Presiunea mă face să fiu şi mai puternic. Sunt jucători foarte buni aici şi un antrenor la fel de bun, iar acest lucru mă poate ajuta foarte mult. Am fost foarte fericit când am auzit de interesul lui New York City FC. Voi juca oriunde mă va pune antrenorul, mă simt bine pe postul de atacant”, a declarat Alexandru Mitriţă pentru Sports Illustrated.