Fotbal international

VIDEO. Ostapenko, scandal cu românce! ”Chiar vorbeşti serios?”

Campioana de la Roland Garros, letona Jelena Ostapenko, este din nou în centrul antenţiei după ce s-a certat cu arbitrul de scaun la meciul de dublu în care a făcut pereche cu Sorana Cîrstea....
02.10.2017 | 18:21
VIDEO Ostapenko scandal cu romance Chiar vorbesti serios
ADVERTISEMENT

Campioana de la Roland Garros, letona Jelena Ostapenko, este din nou în centrul antenţiei după ce s-a certat cu arbitrul de scaun la meciul de dublu în care a făcut pereche cu Sorana Cîrstea. Cîrstea şi Ostapenko au fost învinse, în primul tur al probei de dublu de la Beijing, de perechea Monica Niculescu/Su-Wei Hsieh (România/Taiwan), scor 6-4, 6-3. Letona s-a certat cu arbitrul de scaun în primul ghem al setului secund considerînd că Niculescu a atins o minge la fileu înainte ca aceasta să fie jucată de Hsieh.

Jelena Ostapenko a strigat ”a atins-o”, moment în care arbitrul de scaun a oprit punctul. Letona a repetat în mai multe rânduri că Niculescu a atins mingea. ”Chiar vorbeşti serios?”, a întrebat-o jucătoarea de 20 de ani pe cea care a condus meciul din scaun în momentul în care aceasta nu i-a dat dreptate. Dacă nu ar fi întrerupt jocul, punctul respectiv ar fi fost câştigat lejer de Cîrstea şi Ostapenko. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

ADVERTISEMENT

Ostapenko a avut o ieşire nervoasă şi la Wuhan

În turul doi al probei de dublu de China Open, Monica Niculescu şi Su-Wei Hsieh vor întâlni principalele favorite ale competiţiei, Martina Hingis/Yung-Jan Chan (Elveţia/Taiwan), care au fost direct acceptate în această fază a competiţiei. Hingis a câştigat proba de dublu a acestui turneu în 2015, alături de indianca Sania Mirza.

Jelena Ostapenko a mai avut un episod straniu şi săptămâna trecută, în turneul de la Wuhan. În semifinala de simplu împotriva australiencei Ashleigh Barty, pierdută cu scorul de 3-6, 0-6, letona a avut o discuţie destul de dură cu antrenoarea sa Anabel Medina Garrigues. În momentul în care Medina Garrigues îi recomanda să abandoneze meciul pentru a nu se accidenta mai rău, Ostapenko i-a spus să plece pe un ton răstit.

ADVERTISEMENT