Buzărnescu a scos-o din minţi pe Ostapenko la Doha! ”Nici măcar nu cunoşti regulile”

Vicentiu Dinescu   
în Sporturi
15/02/2018, 09:11
Buzărnescu a scos-o din minţi pe Ostapenko la Doha! ”Nici măcar nu cunoşti regulile”

Letona a cedat din nou nervos la partida cu Mihaela Buzărnescu din turul doi al turneului de categorie Premier 5 de la Doha. Ostapenko s-a certat în setul secund cu arbitrul de scaun pe care l-a şi jignit.

”Am atins mingea în momentul în care s-a strigat aut. Am atins-o atunci. Nici măcar nu te-am mai văzut până acum în scaun. Nici măcar nu cunoşti regulile”, i-a spus nervoasă Jelena Ostapenko arbitrului de scaun, după o decizie în favorea lui Buzărnescu.

Buzărnescu: ”Ostapenko este euforică”

Totul a pornit de la o minge trimisă pe tuşă de Buzărnescu şi dată afară de arbitrul de linie. Mihaela a cerut challenge şi reluările i-au dat dreptate. Problemele au apărut atunci când arbitrul de scaun i-a dat punctul sportivei noastre. Acesta a considerat că arbitrul de linie a strigat aut după ce Ostapenko lovise deja mingea greşit.

Mihaela Buzărnescu a vorbit şi ea despre acest episod: ”Ea este mai euforică puţin şi am încercat să îmi păstrez calmul şi să mă concentrez pe mine. Poate în sinea ei îşi dădea dreptate. Poate şi eu aş fi reacţionat la fel. Ca arbitru, mi-aş fi dat mie dreptate. Într-un final, i-a prins bine acea pauză, pentru că a servit foarte bine după aceea”.

Mihaela Buzărnescu a învins-o pe Jelena Ostapenko, scor 6-1, 6-3, şi s-a calificat în optimile de finală ale turneului de la Doha. Tot în optimi sunt calificate şi Simona Halep, Sorana Cîrstea şi Monica Niculescu.

Închide ×