Fotbal international

Stanciu, evoluţie modestă la Sparta. Praghezii riscă să nu prindă cupele europene. Video

28.04.2018 | 18:18
Stanciu evolutie modesta la Sparta Praghezii risca sa nu prinda cupele europene Video

Ostrava – Sparta Praga LIVE STREAM 1. Liga. Sparta Praga a pierdut cu 3-2 partida de pe terenul celor de la Ostrava, la finalul unui meci în care Nicolae Stanciu a fost schimbat încă din minutul 59. Formaţia din capitala Cehiei se află astfel din nou sub presiunea contracandidatelor pentru ultimul loc care duce în cupele europene. Trupa la care mai evoluează Florin Niţă şi Bogdan Vătăjelu ar putea încheia etapa cu numărul 26 pe locul 5, în funcţie de rezultatul partidei Jablonec – Liberec. Vezi toate detaliile complete ale meciului și comentariul LIVE accesând aplicația de ma jos.





UPDATE ora 16:15 // Stanciu și Niță au început titulari, Vătăjelu este doar rezervă. La oaspeți, Milan Baros este în primul 11.

Sparta Praga a început meciul în formula: Niță – Zahutsel, Kaya, Stetina, Frydek – Kulhanek – Kadlec, Stanciu, Kanga, Plavsic – Sural.

Ostrava: Lastuvka – Breda, Azatsky, Sindelar, Fleisman – Fillo, Hruby, Hlinka, Azevedo – Baros, Poznar.


Ostrava – Sparta Praga LIVE STREAM 1. Liga. Întâlnirea cu Ostrava nu ar trebui să le dea bătăi de cap celor de la Sparta. Lotul de jucători este unul extrem de valoros, cu mult peste celelalte cluburi de fotbal din Cehia. Sparta Praga a investit masiv în jucători pentru a putea trage la titlu, însă în mod inexplicabil echipa a ajuns să se bată pentru un loc de Europa League cu 5 etape înainte de finalul campionatului.

Ostrava – Sparta Praga LIVE STREAM 1. Liga. Stanciu, Niță și Vătăjelu vs. Milan Baros

Ostrava – Sparta Praga LIVE STREAM 1. Liga. Sparta Praga a jucat 9 meciuri în acest an. Chiar dacă nu a fost învinsă în niciunul dintre ele, a câștigat doar 2 partide. Ultima victorie, 2-0 cu Jablonec, i-a readus pe Stanciu, Niță și Vătăjelu în lupta pentru un loc de cupe europene. Cei 3 îl vor avea în față în meciul cu Ostrava pe Milan Baros. Atacantul ceh, care a trecut în carieră pe la Liverpool, Galatasaray, Aston Villa și Lyon, a ajuns la vârsta de 36 de ani și încă mai rupe plasele porților din Cehia.

Tags: