Sport

Clipe de coșmar pentru un internațional argentinian. A fost victima unui jaf violent

Internaționalul argentinian Nicolas Otamendi a fost victima unui jaf violent. Hoții i-au pus o curea în jurul gâtului și l-au târât în fața familiei îngrozite înainte de a-i lua banii și mai multe ceasuri de valoare.
14.12.2021 | 08:21
Clipe de cosmar pentru un international argentinian A fost victima unui jaf violent
ADVERTISEMENT

Internaționalul argentinian Nicolas Otamendi, fundașul Benficăi, a fost victima unui atac violent la domiciliul său luni dimineață. Potrivit presei portugheze, patru agresori l-au agresat și i-au pus o centură la gât, înainte de a-l jefui.

Incidentul relatat de jurnaliștii de la Correio da Manha s-a petrecut după ce jucătorul se întorsese acasă de la meciul echipei sale din Primeira Liga împotriva lui Famalicao.

ADVERTISEMENT

Familia lui Otamendi este îngrozită după acest jaf violent

Jurnaliștii portughezi spun că Nicolas Otamendi a fost atacat de patru persoane în momentul în care a ajuns la vila sa aflată la marginea Lisabonei.

Otamendi a jucat 90 de minute în partida susținută de către echipa sa, Benfica, împotriva lui Famalicao. Partidă pe care a câștigat-o cu scorul de 4-1.

ADVERTISEMENT

Aceștia l-au forțat ulterior să deschidă și ușa camerei în care se aflau soția și copilul, în stare de șoc din pricina panicii. I-au pus apoi o curea în jurul gâtului, în încercarea de a-l forța să le respecte ordinele.

Atacatorii și-au văzut apoi de jaf. Și au furat toți banii pe care i-au găsit în casă, ca și mai multe ceasuri valoroase. Iar apoi s-au făcut nevăzuți.

ADVERTISEMENT

Poliția judiciară a deschis o anchetă și încearcă acum să-i găsească pe cei patru atacatori. În plus, proprietatea familiei Otamendi, situată la sud de râul Tajo, este acum păzită de o echipă de agenți de securitate.

Reacția clubului Benfica

Clubul lui Otamendi, Benfica, a emis un comunicat oficial referitor la acest jaf. În declarația serviciului de presă al clubului portughez se spune:

ADVERTISEMENT

”Benfica confirmă că jucătorul său Nico Otamendi a fost victima unui jaf la domiciliul său în primele ore ale zilei de astăzi.

Jucătorul și familia lui se descurcă bine, în ciuda disconfortului enorm generat de situația pe care o trăiesc.

Benfica cere ca intimitatea jucătorului și a familiei sale să fie respectată de către toată mass-media, până la finalizarea investigațiilor inițiate de autorități”.

 

ADVERTISEMENT