Sport

Oțelul – FCSB, întrerupt dintr-un motiv incredibil! Jucătorilor, arbitrilor și spectatorilor li s-a făcut rău din cauza unui gaz împrăștiat în stadion

Oțelul Galați - FCSB a fost întrerupt din cauza unui gaz lacrimogen, care s-a împrăștiat rapid pe toată suprafața arenei.
10.11.2022 | 22:59
Otelul  FCSB intrerupt dintrun motiv incredibil Jucatorilor arbitrilor si spectatorilor li sa facut rau din cauza unui gaz imprastiat in stadion
Oțelul - FCSB, întrerupt dintr-un motiv incredibil. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Partida a fost întreruptă timp de patru minute, în care jucătorii ambelor echipe nu mai puteau să își țină ochii deschiși .

Oțelul – FCSB, întrerupt dintr-un motiv incredibil

Oțelul Galați – FCSB a fost întrerupt după ce un gaz lacrimogen a fost împrăștiat în tot stadionul, fapt pentru care jucătorii ambelor echipe nu au putut să mai continue meciul.

ADVERTISEMENT

O butelie de gaz lacrimogen a fost descărcată în mod accidental, iar vântul a răspândit rapid gazul și a ajuns insuportabil pentru toată lumea. Nu numai jucătorii au avut de suferit, ci și fanii de la tribună, care au părăsit stadionul mai devreme.

Partida a fost prelungită cu șase minute din cauza acestui moment, însă meciul s-a terminat la egalitate, scor 0-0, partidă în care vicecampioana României nu a avut ocazii mari.

ADVERTISEMENT

Dorinel Munteanu își dorea o victorie cu FCSB

Dorinel Munteanu a vorbit înaintea partidei cu FCSB și a mărturisit că își dorea nespus de mult o victorie contra vicecampioanei României: „De la bun început am spus că tratăm foarte serios Cupa României. Așa trebuie să facă o echipă profesionistă.

Am pierdut primul joc, cel cu Mioveniul, jocul cu FCSB va fi, dacă pot să spun așa, capital. Numai o victorie poate să ne ajute să mai sperăm la ceva pe viitor, de la meciul cu Buzăul de acasă”.

ADVERTISEMENT

Voi trata meciul foarte serios, voi introduce cea mai bună garnitură pe care o am la dispoziție, nu menajez pe nimeni. Următorul meci, cel cu Baia Mare, va fi marți, iar băieții au timp de recuperare.

Bineînțeles că pentru mine play-off-ul este cel mai important, dar pentru play-off mai sunt șase meciuri de jucat. În Cupă, în meciul cu FCSB, ne vom bate pentru fiecare metru de teren, dacă pot să spun așa, vom încerca să câștigăm dacă se poate.

ADVERTISEMENT

Dacă nu se poate concentrarea noastră rămâne exclusiv pentru play-off”, a mai spus Dorinel Munteanu.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 2,25 este cota pentru „2 solist” la FC U Craiova 1948 – FCSB. Vezi toate cotele aici!

ADVERTISEMENT