Sport

Oțelul Galați – FCSB 0-0, în etapa 2 din grupele Cupei României Betano. Punctul care nu ajută pe nimeni. Video

FCSB e ca și eliminată din Cupa României Betano. După două etape, roș-albaștrii au doar două puncte. În ultima rundă s-a terminat 0-0, la Galați, cu Oțelul.
10.11.2022 | 23:02
Otelul Galati  FCSB 00 in etapa 2 din grupele Cupei Romaniei Betano Punctul care nu ajuta pe nimeni Video
Oțelul - FCSB, ultimul meci din etapa a 2-a din grupele Cupei României Betano, începe la ora 21:00. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
10-11-2022
19:04

Oțelul Galați - FCSB 0-0

Vezi video cele mai importante faze AICI!

Min. 39 – Miculescu scapă singur cu Dur-Bozoancă, dă mingea peste portar, dar balonul se duce în afara terenului.

Min. 20 – O nouă intervenție salvatoare a lui Dur-Bozoancă! Portarul Oțelului scoate șutul violent al lui David Miculescu!

Min. 16 – Șansă bună și pentru gazde! Ionuț Neagu trage puternic din afara careului, darm mingea se duce pe lângă poarta lui Vlad.

Min. 3 – Ocazie FCSB! Șut bun al lui Radaslavescu, la vinclu, dar mingea e respinsă în corner de Dur-Bozoancă!

Min. 1 – A început meciul!

10-11-2022
17:39

Echipele de start din Oțelul - FCSB

Au fost anunțate echipele de start pentru meciul Oțelul Galați – FCSB, care va începe la ora 21:00:

  • Oțelul Galați: Dur-Bozoancă – Farcaș, Sîrghi, Yabre, Panait – Cisotti, I. Neagu (cpt.), Jardan – Berisha, Cîrjan, Al. Nica; Rezerve: R. Pop – A. Rus, Azinovic, Kip, Adăscăliței, Ghiocel, Mitoi, Cireș, Bokhashvili; Antrenor: Dorinel Munteanu
  • FCSB: Vlad – Pantea, Haruț, Bouhenna, Boboc – Dulca, Nikolov, Radaslavescu – Miculescu, Rusu, Coman(c); Rezerve: Ducan, Crețu, Stoica, Dumiter, Tudor, Musi, Ciobanu, Șerban; Antrenor: Mihai Pintilii

Meciul Oțelul Galați – FCSB are loc joi, 10 noiembrie, cu începere de la ora 21:00, în cadrul etapei a 2-a din grupa B a Cupei României Betano. În prima rundă FCSB a obținut un punct la Arad, 2-2 cu UTA, la capătul unei joc încheiat de bucureșteni cu trei oameni mai puțin, toți văzând cartonașul roșu pentru infracțiuni diferite. Oțelul a jucat tot acasă, cu ultima clasată din SuperLiga, CS Mioveni și a pierdut cu 1-0.

Unde se joacă meciul Oțelul Galați – FCSB

Confruntarea Oțelul Galați – FCSB se desfășoară joi, 10 noiembrie, de la ora 21:00, pe stadionul care poartă numele echipei fanion a Galațiului, în etapa a 2-a din grupa B a Cupei României Betano. Bucureștenii trateazâ Cupa României la fel cum au procedat și cu partidele din grupa de Conference League, adică dezinteresați și, prin urmare, pe teren vor fi rezervele de la prima echipă.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea publicul gălățean este extrem de conectat la acest meci și se estimează că sunt mari șanse ca să se dispute această partidă cu casa închisă, adicâ toate biletele să fie vândute, o excelentă afacere din punct de vedere financiar pentru gruparea de la Dunăre. Știind că FCSB nu aduce titularii speranțele gălățenilor într-un rezultat mare au crescut și mai mult.

Cine transmite la TV partida Oțelul Galați – FCSB

Partida Oțelul Galați – FCSB se joacă joi, 10 noiembrie, de la ora 21:00, pe stadionul echipei de la Dunăre, în etapa a 2-a din grupa B a Cupei României Betano și va putea fi vizionată în direct pe micile ecrane pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport. O mai puteți urmări și dacă veți intra pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Galați joi, 10 noiembrie, este o zi plăcută, cu cer însorit majoritatea timpului, fără nici o urmă de amenințare de ploaie, iar maxima din termometre va ajunge la orele amiezii la 17 grade. Lucrurile se vor schimba destul de mult pentru ora meciului, când de la 17 grade vom coborî până la 10 grade.

Ce jucători lipsesc din întâlnirea Oțelul Galați – FCSB

Este infinit mai ușor să spunem ce jucător din lotul deplasat de Mihai Pintilii la Galați e mai obișnuit cu primul unsprezece la FCSB decât să înșiruim toate numele absenților lăsași cu bună știință la București, în vederea partidei de campionat din weekend cu FC U Craiova 1948. Acesta este atacantul Florinel Coman, care va intra din primul minut.

ADVERTISEMENT

Pentru Gigi Becali nu există alt obiectiv decât intrarea în play-off și pentru a-l atinge el a ordonat antrenorilor să menajeze titularii la celelalte partide din Cupa României sau Conference League, pentru că nu îl interesează rezultatul. Mihai Pintilii a urmat și el docil această decizie, așa cum o făcuse și predecesorul Nicolae Dică.

Cote la pariuri la jocul Oțelul Galați – FCSB

Deși FCSB va introduce rezervele aproape în totalitate casele de pariuri continuă să acorde creditul pentru echipa lui Mihai Pintilii. FCSB are cotă de 1,90 la victorie, gazdele primind cotă de 3,50. Șansă dublă X2 are cotă 1,30 iar șansă dublă 1X ajunge la cota de 1,55. Un gol marcat de gazde are cotă de 1,50.

ADVERTISEMENT

Oțelul va merge la rândul ei pe foarte mulți jucători de rezervă, întrucât în Liga 2 nu a mai câștigat de trei meciuri și a căzut în afara play-off-ului, pe locul 7. Dorinel Munteanu a spus că vrea performanță și în Cupă, dar acum s-a răzgândit, play-off-ul fiind marele obiectiv al gălățenilor.

ADVERTISEMENT