Fotbal intern

Oțelul Galați vrea bani pe transferul lui Miron: „Deţinem 40 la sută din jucător!”

03.05.2020 | 15:30
Otelul Galati vrea bani pe transferul lui Miron Detinem 40 la suta din jucator
ADVERTISEMENT

Transferul lui George Miron de la FC Botoșani la FCSB pare să ia o turnură neașteptată, după ce Oțelul Galați, fostul club al fundașului central, își cere banii înapoi și anume 40% din transfer, conform prosport.ro.

Oțelu Galați vrea banii pe George Miron

Mihail Bojincă, lichidatorul judiciar al FC Oţelul SA, contestă legalitatea transferului lui George Miron la FCSB„FC Oţelul SA deţine 40 la sută din suma pentru un transfer de la FC Botoşani al acestui sportiv.

ADVERTISEMENT

Nu se poate să fie dat gratis fără ca şi noi să semnăm aşa ceva. Eu nu mă pricep la ce este în lumea fotbalului, aşa că am angajat un avocat care este specialist în acest domeniu”.

„Are cazul în lucru, iar în cel mult o săptămână ne va transmite concluziile sale şi calea pe care o avem de urmat”, a mai spus Mihail Bojincă pentru ProSport.

ADVERTISEMENT

Avocatul lui FC Botoșani îl contrazice pe Mihail Bojincă

Dragoş Baltă, avocatul celor de la FC Botoşani, spune că nu era nevoie de un acord al Oțelului Galați și îl contrazice pe Mihail Bojincă: „Într-un rezumat foarte sumar vă pot spune că acel club nu mai este membru afiliat al FRF, din momentul dezafilierii şi-a pierdut statutul de deţinător al aşa-ziselor drepturi federative”.

Andrei George Miron este un fundaș central născut la 28 mai 1994, în Galați. Acesta a început fotbalul la Oțelul Galați, de unde a fost transferat, în iulie 2015, de FC Botoșani, pentru care a evoluat în 159 de partide în campionat, Cupa României, Cupa Ligii și preliminariile UEFA Europa League, reușind să înscrie de 7 ori.

ADVERTISEMENT

La FCSB, Miron a debutat cu gol împotriva Chindiei Târgoviște, scor 1-1.

„Sunt foarte fericit pentru că am ajuns la FCSB. Îmi doresc foarte mult să ajut echipa la câștigarea unui nou titlu, deoarece acest lucru este așteptat de toată lumea: conducere, jucători și, mai ales, suporteri’!”, a declarat fundașul central la semnarea contractului cu FCSB.