ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Oţelul a transferat un jucător format de Ajax!

Fundaşul olandez Bryan Ottenhoff, format la centrul de juniori al clubului Ajax Amsterdam, a semnat, vineri, un contract valabil doi ani cu Oţelul Galaţi....
Autor: Răzvan Scarlat | 07.11.2014 | 19:41
Oţelul a transferat un jucător format de Ajax!

Fundaşul olandez Bryan Ottenhoff, format la centrul de juniori al clubului Ajax Amsterdam, a semnat, vineri, un contract valabil doi ani cu Oţelul Galaţi.

ADVERTISEMENT

În vîrstă de 23 de ani, Bryan Ottenhoff a fost prezentat oficial în cadrul unei conferinţe de presă. El va purta la formaţia gălăţeană tricoul cu numărul 3, anunţă Mediafax. “Imediat ce Oţelul m-a ofertat, am căutat informaţii despre echipă pe internet şi am văzut că a jucat în Liga Campionilor, iar pentru mine asta a fost de ajuns. E important ca Oţelul să rămînă în prima ligă. Cînd am sosit la Galaţi, am avut parte de o primire foarte caldă. Îmi plac foarte mult colegii mei, toţi vorbesc engleză, ceea ce este foarte important în comunicarea pe teren“, a declarat Ottenhoff.

Născut la Amsterdam, Bryan Desmond Humphrey Ottenhoff şi-a făcut junioratul mai întîi la Ajax, iar ulterior la FC Twente. Fundaşul a evoluat la seniori la o singură echipă, Almere City FC, în liga a II-a olandeză.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!