Life

Ce relație au Otilia de la Survivor România și mama ei: „Era teroristă. Prietenele mele o știau de frică”

Otilia Bilionera a făcut dezvăluiri despre relația pe care o are cu mama ei. Dacă acum sunt foarte apropiate, în adolescență lucrurile stăteau diferit.
08.03.2022 | 17:02
Ce relatie au Otilia de la Survivor Romania si mama ei Era terorista Prietenele mele o stiau de frica
Otilia a vorbit despre relația cu mama ei. Foto: captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Otilia Bilionera a demonstrat că este puternică în cadrul competiției Survivor România 2022, acolo unde a făcut parte din echipa Faimoșilor. Cu toate acestea, cântăreața are slăbiciunile ei. Aceasta a dezvăluit că are o relație foarte apropiată cu mama sa, chiar dacă în adolescență era destul de strictă.

Otilia, fostă concurentă Survivor România, a vorbit despre relația cu mama ei

Fosta concurentă Survivor România 2022 a fost invitată în emisiunea Vorbește lumea, difuzată pe Pro TV. Cu prilejul zilei de 8 martie, a vorbit despre relația apropiată pe care o are cu mama ei, Adriana Brumă.

ADVERTISEMENT

Cântăreața a mărturisit că până la vârsta de 19 ani, când a plecat de acasă, a dormit noapte de noapte cu cea care i-a dat viață și încă obișnuiește să facă acest lucru atunci când se vizitează una pe cealaltă.

„O iubesc foarte mult. Abia aștept să vină la mine joi, să petrecem o zi împreună. Mi-a fost foarte dor de ea. Sincer, eu până am plecat de acasă, până la 19 ani, eu am dormit cu mama în pat.

ADVERTISEMENT

Ne țineam și în brațe. Și de fiecare dată când mă duc acasă sau vine la mine tot împreună dormim.”, a povestit Otilia.

„Era teroristă mama”

Chiar dacă mereu au fost apropiate, pe vremea în care era adolescentă, între Otilia și mama ei interveneau anumite divergențe. Adriana Brumă era protectivă și atunci îi impunea fiicei sale o oră exactă la care trebuia să ajungă acasă. Atunci când cântăreața nu respecta această regulă, existau urmări mai puțin plăcute.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Adriana Bruma (@brumaadriana)

„A fost o perioadă în adolescență în care mama era puțin prea exigentă cu mine. Era teroristă mama, exigentă e puțin spus. Mă controla. Toate prietenele mele o știau de frică. Nu mă lăsa niciodată la club mai mult de ora 1, exact când începea distracția eu trebuia să vin acasă.

Daca întârziam, mă aștepta cu becurile aprinse, mă pândea pe geam. Nu aveam încotro. Dacă întârziam, mă mai și bătea, se înfigea o dată în părul meu. De la ușă venea nervoasă.”, a dezvăluit Otilia Bilionera.

ADVERTISEMENT