Life

Otilia Bilionera a pus ochii pe Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România. Ce a spus despre el? „Dar are iubită”

Otilia Bilionera a pus ochii pe Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România. Ce dezvăluire a făcut fosta concurentă în emisiunea lui Cătălin Măruță.
13.05.2022 | 17:31
Otilia Bilionera a pus ochii pe Daniel Pavel prezentatorul Survivor Romania Ce a spus despre el Dar are iubita
Ce a spus Otilia despre Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Otilia Bilionera a acceptat provocarea sosurilor iuți a lui Cătălin Măruță și a făcut mai multe dezvăluiri. Cântăreața a mărturisit că îl consideră pe Daniel Pavel, moderatorul emisiunii Survivor România, atrăgător și chiar s-ar căsători cu el.

Otilia Bilionera, cucerită de Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România

Otilia Bilionera a rezistat aproximativ două luni în competiția Survivor România. Dacă despre colegii de echipă a declarat că nu au atras-o deloc, nu poate spune același lucru despre Daniel Pavel, prezentatorul producției.

ADVERTISEMENT

Cântăreața a acceptat invitația la rubrica sosurilor iuți din emisiunea lui Cătălin Măruță și, întrebată cu ce persoană din showbizul românesc s-ar căsători, a oferit un răspuns surprinzător.

„Sincer, Daniel Pavel. Dar are iubită și e și frumoasă”, a răspuns Otilia.

Pentru ce sumă ar accepta Otilia Bilionera să pozeze nud?

Telespectatorii au fost curioși pentru ce sumă ar accepta Otilia Bilionera să pozeze nud, iar artista nu s-a ferit să răspundă sincer. Astfel, fosta concurentă Survivor România a mărturisit că ar fi dispusă să realizeze un asemenea pictorial pentru mai mult de 100.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Totodată, Otilia a vorbit despre operațiile sale estetice, mărturisind că nu a trecut decât printr-o procedură de mărire a sânilor și câteva intervenții non-invazive la nivelul feței. Artista a spus și cât a investit în imaginea sa din acest punct de vedere.

„Am implanturi mamare, au costat 3000 de euro, le-am făcut în Turcia. Îmi fac anual o mezoterapie, 300 de euro, și botox pe frunte și la ochi, cam 300-400 euro”, a explicat fosta concurentă Survivor.

ADVERTISEMENT

Otilia nu-și iartă colegii de la Survivor România

Pe parcursul competiției Survivor România, Otilia Bilionera a avut mai multe neînțelegeri cu colegii săi de echipă, printre care Laura Giurcanu și CRBL.

Artista nu i-a uitat pe cei care au supărat-o, astfel că, despre Laura a spus că este „manipulatoare, orgolioasă și nehotărâtă”. În același timp, în ceea ce-l pe fostul coleg de trupă al lui Smiley, Otilia Bilionera a declarat că l-ar arunca din barcă, pentru a fi mâncat de rechini, fără a sta pe gânduri.

ADVERTISEMENT

În aceeași apariție televizată, fosta concurentă Survivor a mărturisit că cea mai mare sumă cu care s-a întors acasă după un concert a fost de 15.000 de euro. De asemenea, a afirmat că Laurette este vedeta care nu are ce căuta în showbizul românesc.

ADVERTISEMENT