Life

Otilia Bilionera crede că mixarea echipelor de la Survivor România este în avantajul Faimoșilor: „Pierdeam întruna”

Otilia Bilionera a făcut parte din tabăra Faimoșilor la Survivor România 2022. Artista a fost eliminată din considerente medicale, iar acum a spus ce părere are despre noile echipe.
13.04.2022 | 13:07
Otilia Bilionera crede ca mixarea echipelor de la Survivor Romania este in avantajul Faimosilor Pierdeam intruna
ADVERTISEMENT

Otilia Bilionera a petrecut aproximativ două luni în jungla dominicană și a făcut parte din echipa Faimoșilor. În emisiunea Vorbește lumea, fosta concurentă Survivor România a dezvăluit ce părere are despre modul în care s-au împărțit acum concurenții.

Ce crede Otilia Bilionera despre noile echipe care s-au format la Survivor România. Consideră că decizia a venit în avantajul foștilor Faimoși

Invitată în emisiunea Vorbește lumea, fosta concurentă Survivor România 2022 a vorbit despre viața sa și a recunoscut că de când a revenit în țară are o perioadă destul de aglomerată. Întrebată dacă mai urmărește concursul desfășurat pe insula dominicană, a mărturisit că doar anumite momente.

ADVERTISEMENT

Despre împărțirea concurenților în echipele Vulturilor și Tigrilor, Otilia Bilionera susține că schimbarea este de bun augur, mai ales că între Faimoși existau multe tensiuni care aveau urmări și pe traseu.

„Nu prea am avut timp să mă uit. Mă uit doar la punctele cheie, la ștafete, la cine este eliminat. Ei nu se înțeleg, nu ne-am înțeles niciodată. Aș fi uimită să se înțeleagă.

ADVERTISEMENT

Cred că s-au mixat echipele și e un lucru bun. Noi oricum în formatul în care eram, pierdeam întruna. Întotdeauna am fost mai puțini decât Războinicii. Doar la început eram echilibrați.

Nici din punct de vedere sportiv nu era echilibrată treaba. În echipa noastră nu erau toți sportivi”, a explicat fosta concurentă de la Survivor România.

ADVERTISEMENT

Pentru cei care se gândesc să participe într-un viitor sezon al concursului, Otilia le transmite să se pregătească pentru condițiile foarte grele de trai. Susține că pentru a rezista în junglă este necesară foarte multă motivație.

Otilia și-a mărit familia: „Trei săptămâni nu am dormit”

De mai bine de o lună, Otlia Bilionera și-a mărit familia. Nu este vorba despre un copil, deși nu neagă posibilitatea de a deveni mamă, ci despre un cățeluș. Micul pomeranian îi dă mari bătăi de cap artistei. Are multă energie și nu o lasă să se odihnească.

ADVERTISEMENT
otilia bilionera survivor românia cățel vorbește lumea
Otilia Bilionera a fost însoțită de cățelul ei la Vorbește lumea.
Foto: captură Pro TV

„Trei săptămâni nu am dormit. Eram zombie ziua. Pentru că e foarte dependent de stăpân. Vrea să doarmă numai cu mine în pat.

Dacă-l lăsam puțin jos, plângea. Îl luam în pat și pe la 6 dimineață mă trezea, avea chef de joacă”, a povestit Otilia Bilionera.

 

ADVERTISEMENT