Life

Otilia Bilionera dă lovitura după Survivor România! Anunțul făcut de cântăreață în emisiunea lui Zannidache

Otilia Bilionera a comentat parcursul ei de la Survivor România și a făcut un anunț interesant legat de evoluția carierei sale muzicale. Artista va susține un turneu la mii de kilometri depărtare de țară.
06.03.2022 | 23:54
Otilia Bilionera da lovitura dupa Survivor Romania Anuntul facut de cantareata in emisiunea lui Zannidache
Otilia Bilionera de la Survivor România, invitată în emisiunea Extrashow de pe VOYO. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Otilia Bilionera a vorbit extrem de sincer despre colegii ei de la Survivor România, în special despre Laura, Rengle și Zmărăndescu. De la o vorbă la alta, cântăreața a făcut și un anunț important legat de cariera ei muzicală, una în continuă ascensiune.

Otilia Bilionera de la Survivor România, turneu în India

Artista a declarat în emisiunea lui Zannidache de pe VOYO că în curând va merge în turneu în India, acolo unde se pare că melodiile sale au prins foarte bine.

ADVERTISEMENT

Otilia este extrem de fericită că și-a mai revenit cu sănătatea și că poate să facă acest turneu, unul la care nu visa niciodată. După ce i-a cucerit pe turci cu melodiile sale, acum muziciana vrea să facă furori și la indieni.

Șatena a comentat și concursul din care a făcut parte. A spus că în afară de Andreea Tonciu, Elena Chiriac și Zmărăndescu nu s-a înțeles cu nimeni din Dominicană.

ADVERTISEMENT

„Nu era nimeni genul meu de acolo”, a spus Otilia Brumă. Vedeta a vorbit și despre jocul pe care l-a avut Emil Rengle în competiție, cel mai contestat concurent al actualului sezon. Otilia a spus că atât ea cât și Andreea Tonciu i-au avertizat încă din primele zile pe Faimoși să aibă grijă cu Rengle, dar nimeni nu le-a ascultat.

„TJ e unul dintre cei mai narcisiști oameni”

După ce a ieșit din competiție, Radu Itu a sunat-o pe Otilia pentru a-i spune că avea dreptate în legătură cu sfaturile pe care le-a dat despre Rengle.

ADVERTISEMENT

„Mă bazez mult pe energie. Când nu-mi place energia unui om, încerc să stau deoparte. Cătălin Zmărăndescu și Elena au fost ok cât de cât. În afară de ei, nu am avut prietenii cu nimeni.

Laura e un personaj foarte interesant. Se preface foarte bine ori chiar așa e ea, corectă, cum vrea să pară. Probabil, dacă va mai sta în concurs. Știi cum e…  Caracterele ies la iveală. TJ e unul dintre cei mai narcisiști oameni pe care i-am cunoscut. Mereu se aranja înainte să vină camerele, stătea la plajă”, a mai povestit Otilia.

ADVERTISEMENT