Life

Otilia Bilionera a fost eliminată de la Survivor România 2022 dintr-un motiv dureros. Anunțul a fost făcut de Daniel Pavel

Prezentatorul Survivor România 2022, Daniel Pavel, a făcut un anunț neașteptat. Un nou concurent este eliminat din reality show-ul filmat în Republica Dominicană.
27.02.2022 | 22:52
Otilia Bilionera a fost eliminata de la Survivor Romania 2022 dintrun motiv dureros Anuntul a fost facut de Daniel Pavel
Otilia Bilionera, eliminată de la Survivor România 2022, pe motive medicale Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Otilia Bilionera a fost eliminată din competiția sportivă de la Pro TV dintr-un motiv dureros. Faimoasa are probleme serioase de sănătate și nu mai poate continua.

Colegii de echipă au presimțit că artista îi va părăsi, primul care a vorbit despre această situație fiind TJ Miles, în timpul unei discuții din tabăra Faimoșilor.

ADVERTISEMENT

„Mă așteptam oricum, chiar în ultima săptămână știam ce am pățit și știam exact ce necesită recuperarea mea. Sunt emoționată și cuvintele cred că sunt de prisos acum. 

Într-un fel sunt bucuroasă că pot să mă duc acasă să mă recuperez, mă gândeam, cât timp am stat aici, doar la momentul în care pot să mânănc tot ce vreau. Din păcate, pentru mine urmează încă câteva luni de regim alimentar”, a spus Otilia Bilionera după eliminare.

ADVERTISEMENT

Otilia Bilionera, eliminată de la Survivor România 2022. De ce nu mai poate continua

„Am și eu o rugăminte la voi, la toți. Sunteți de acord de acum încolo să împartă mâncarea doar Laura și Elena sau doar Elena?”, a fost propunerea făcută de sportivul Cătălin Zmărăndescu.

„Nu Otilia?”, a fost curioasă să afle Laura Giurcanu în episodul difuzat în cursul serii de duminică, 27 februarie 2022.

ADVERTISEMENT

„Otilia va pleca, oricum”, a completat TJ Miles în timpul discuției în care se vorbea despre cine să împartă mâncarea.

Boala de care suferă Otilia Bilionera i-a făcut pe medici să nu-i mai dea voie să intre pe traseele dificile de la Survivor România 2022.

ADVERTISEMENT

Vedeta se află de aproximativ două luni în Republica Dominicană, acolo unde luptă alături de colegii din echipa Faimoșilor. Din păcate, în toată această perioadă artista s-a plâns de probleme de sănătate.

Otilia Bilionera de la Survivor România, probleme grave de sănătate

Cântăreața are probleme cu rinichii, de aici și durerile cumplite pe care le-a simțit în ultima perioadă. În plus, în trecut a suferit mai multe infecții urinare pentru care a fost nevoită să ia antibiotic.

Pe lângă starea de sănătate Otilia Bilionera nu mai stă bine nici la capitolul psihic și plânge din orice, chiar dacă până în prezent se numără printre participanții care nu au suferit accidentări.

Otilia are dureri mai de rinichi. Se luptă cu o infecție urinară, a luat antibiotic puternic din cauza căruia s-a ales cu o altă problemă intimă.

A rezistat eroic până acum și a dovedit că are o forță, i se potrivește proverbul buturuga mică răstoarnă carul mare. Numai că problemele ei de sănătate sunt destul de mari și se chinuie.

În plus, acestea și-au pus amprenta și din punct de vedere psihic. Oti este foarte vulnerabilă emoțional, plânge din orice”, a declarat o persoană apropiată solistei pentru click.ro.

ADVERTISEMENT