Life

Otilia Bilionera se judecă pentru sute de mii euro cu fostul impresar: „Stau cu chirie”. Reacția Mirelei Vaida

Otilia Bilionera, dezvăluiri neașteptate, în plin proces cu fostul impresar. Artista de talie internațională locuiește cu chirie și nu știe câți bani a câștigat din platformele unde îi sunt distribuite melodiile.
04.07.2022 | 17:59
Otilia Bilionera se judeca pentru sute de mii euro cu fostul impresar Stau cu chirie Reactia Mirelei Vaida
Otilia Bilionera a dezvăluit că locuiește cu chirie. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În plin proces cu fostul impresar, Otilia Bilionera a făcut dezvăluiri neașteptate. După ce a ajuns să aibă succes pe plan internațional, iar piesele să fie ascultate și îndrăgite de oameni din toate colțurile lumii, fosta concurentă Survivor România spune că nu s-a ales cu nimic.

Otilia Bilionera, dezvăluiri surprinzătoare. Fosta concurentă Survivor România locuiește cu chirie

Otilia Bilionera se judecă de doi ani cu fostul său impresar, pentru a-și recupera sumele de bani pe care aceasta spune că Ionuț Bejinariu i le datorează și care se ridică la zeci de mii de euro.

ADVERTISEMENT

Conform contractului, fosta concurentă Survivor ar fi trebuit să primească 50% din câștigurile obținute din concerte, dar și din drepturile de difuzare ale pieselor.

Nu doar că acest lucru nu s-a întâmplat, dar Otilia s-a trezit acum implicată într-un nou proces, unde se luptă pentru a-și păstra numele de artist.

ADVERTISEMENT

Cântăreața a fost invitată în emisiunea moderată de Mirela Vaida pentru a vorbi despre această situație. În timpul discuției, Otilia Bilionera a mărturisit că nu s-a ales cu aproape nimic în urma carierei începute cu mulți ani în urmă.

Nu știe câți bani ar fi trebuit să câștigă din exploatarea digitală a pieselor sale și, după ce s-a despărțit de iubit, a fost nevoită să locuiască, din nou, cu chirie.

ADVERTISEMENT

„N-am nimic. În buletinul meu, locația, domiciliul meu este încă la Suceava. Eu stau în chirie. Până să mă despart de iubitul meu, am locuit la el”, a explicat Otilia Bilionera.

Mirelei Vaida nu i-a venit să creadă

Mirelei Vaida, care cu doar câteva minute în urmă îi explicase Otiliei cum funcționează lucrurile și cum ar fi trebuit să fie remunerată pentru piesele sale, nu i-a venit să creadă când a auzit cele declarate de invitata sa.

ADVERTISEMENT

Pe lângă faptul că a numit-o mult prea generoasă pe Otilia pentru procentajul pe care i-l oferea fostului impresar, moderatoarea Acces Direct a mărturisit că știe oameni care primesc mii de dolari de la YouTube.

„Am prieteni cu care vorbesc și care sunt acum pe val pe YouTube și care intră în trending în România, nu vorbim despre țări unde se ascultă Bilionera…Sunt oameni care îmi arată venituri lunare de 30.000 de dolari. 

(…) Stai un pic, n-ai case, apartamente, vile, mașini? Nu cred”, a reacționat Mirela Vaida.

ADVERTISEMENT