Life

Otilia Bilionera a plecat la Survivor România după ce și-a dat în judecată fostul impresar! ”Vorbim de sute de mii de euro”

Otilia Bilionera a plecat la Survivor România 2022 după ce și-a dat în judecată fostul impresar căruia îi cere sute de mii de euro, procesul anunțându-se unul de durată.
12.01.2022 | 17:14
Otilia Bilionera a plecat la Survivor Romania dupa ce sia dat in judecata fostul impresar Vorbim de sute de mii de euro
Otilia Bilionera a plecat la Survivor ROmânia 2022 după ce și-a dat în judecată fostul impresar Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Otilia Bilionera a ajuns deja în Republica Dominicană, acolo unde va concura de partea Faimoșilor la Survivor România 2022, dar, înainte de plecare, a avut grijă să își pună afacerile în ordine. Unul dintre lucrurile care, de ceva vreme, îi dădeau mari bătăi de cap era relația cu fostul ei impresar.

Așa că, înainte de a se îmbarca spre Survivor, Otilia a deschis un proces împotriva firmei impresarului în care cere să-i fie plătiți bani serioși, din urmă, colaborarea lor terminându-se în condiții extrem de dificile.

ADVERTISEMENT

Otilia Bilionera, proces cu fostul impresar și firma acestuia

”Colaborarea mea cu Jhaps Records a luat sfârșit! Călătoria mea muzicală continuă și vă mulțumesc tuturor pentru susținerea de-a lungul timpului!”, au anunțat, în noiembrie 2020, Otilia Bilionera și Mario Joy. De atunci, FANATIK a aflat că între cei doi artiști și impresarul lor au existat mai multe întâlniri, pentru negocieri, dar rezultatele au fost nesatisfăcătoare.

”Am tot încercat să negociem din momentul despărțirii, dar nu ne-am înțeles. Noi ceream banii care ni se cuvin, el a refuzat de fiecare dată să ne dea”, a explicat, pentru FANATIK, Mario Joy, colegul de breaslă al Otiliei Bilionera.

ADVERTISEMENT

Văzând că fostul impresar nu vrea să îi dea banii pe care ea consideră că îi merita și că nu i-ar fi ajuns în conturi, Otilia Bilionera a decis să dea în judecată firma care se ocupa de managementul ei artistic și financiar până în anul 2020.

Otilia Bilionera, pe numele ei real Otilia Brumă, a decis, la sfârșitul anului trecut, să deschidă un proces la Tribunalul Suceava și l-a chemat în judecată pe fostul ei impresar, decisă să își caute dreptatea în justiție într-o acțiune în daune contractuale, sumele de bani puse în joc fiind uriașe.

ADVERTISEMENT

Otilia Bilionera și Mario Joy vor sute de mii de euro de la fostul impresar

Cum Otilia Bilionera este plecată deja în Republica Dominicană și telefonul ei a fost reținut de producătorii de la Survivor România 2022, FANATIK a vorbit cu colegul ei, Mario Joy, artist care se află în aceeași situație ca și Faimoasa și care, odată cu ea, a decis să rupă colaborarea cu Ionuț Bejinariu.

”Vorbim de sute de mii de euro. Nu mă refer doar la banii pe care nu i-am primit, conform înțelegerii și contractului pe care îl aveam pentru concerte, ci mă refer și la bani pe care ar fi trebuit să îi primim în urma punerii în circulație a melodiilor făcute de noi.

ADVERTISEMENT
Otilia Bilionera
Mario Joy și Otilia Bilionera se judecă cu fostul lor impresar, IonuțBejinariu (foto dreapta) și îi cer acestuia sute de mii de euro Foto: Facebook

Ca să vă dau un exemplu, dacă vorbim de melodia Bilionera care are aproape un miliard de vizualizări pe Youtube și pentru care Otilia nu a primit niciun ban, deja vorbim de sute de mii de euro. Nu mai spun de alte piese și nu adaug melodiile mele.

Normal că ne judecăm pentru banii aceștia, noi nu am câștigat mai nimic în comparație cu fostul impresar”, a spus, în exclusivitate pentru FANATIK, Mario Joy.

Conform portalului instanțelor, prima înfățișare în procesul cu firma impresarului va avea loc pe 11 februarie 2022, iar Otilia Bilionera va fi reprezentată în fața judecătorilor de avocatul ei, ea fiind, cel mai probabil, la acea vreme, în Republica Dominicană, la Survivor România 2022.

Ce spune fostul impresar al Otiliei Bilionera și a lui Mario Joy

Contactat de FANATIK, Ionuț Bejinariu, proprietarul firmei care este târâtă în procese de Otilia Bilionera și de Mario Joy, a explicat punctul său de vedere, susținând că cererile artiștilor sunt absurde și că nu le datorează nimic.

”Ei tot încearcă să obțină bani de la mine. Au pierdut în alte procese, mă și mir că acest nou proces a trecut de camera preliminară. Da, știu ce cer ei, știu că vor bani. Ei pot să ceară ce vor, pot să ceară cât vor, pot să vrea sute de mii de euro, contează ce decid judecătorii.

Chiar mă bucur că au luat decizia să mergem la Tribunal, nu știu de ce a durat atât să facă acest pas, va ieși la suprafață dreptatea, mai ales că judecătorii vor decide care este adevăratul în această poveste”, a spus, pentru FANATIK, Ionuț Bejinariu.

În altă ordine de idei, firma pe care acesta o deține și care este subiectul proceselor din calitatea de pârât, Hai în oraș SRL, pare să fi avut, în 2020, an în care s-a încheiat colaborarea cu Otilia Bilionera și cu Mario Joy, rezultate financiare impresionante.

Datele raportate, conform legii, către Registrul Comerțului și consultate de FANATIK arată că firma lui Ionuț Bejinariu, fostul impresar al Faimoasei, a avut o cifră de afaceri impresionantă, și un profit pe măsură. Mai exact, 888.308 a fost cifra de afaceri pentru 2020, iar profitul realizat a fost de 456.057 lei, ceea ce a situat firma pe primul loc în județul Suceava pe domeniul său de activitate.

Otilia Bilionera, din 16 ianuarie 2022, la Survivor România 2022

Otilia Bilionera a acceptat să facă parte din echipa Faimoșilor în noul sezon al Survivor România, emisiune care va fi difuzată de Pro TV începând cu 16 ianuarie 2022.

Faimoasa Otilia Bilionera îi va avea alături în echipa roșie a show-ului pe CRBL, Andreea Tonciu, Tj Miles, Roxana Ciuhulescu, Emil Rengle, Xonia, Cătălin Zmărăndescu, Robert Niță, Laura Giurcanu, Radu Itu și Elena Chiriac.

Premiul pus în joc de Survivor România 2022 și pe care poate să îl câștige și Otilia Bilionera este în valoare de 100.000 de euro.

ADVERTISEMENT