Life

Otilia Bilionera și-a transformat fostul logodnic în confident! Îi vorbește despre bărbații care îi fac avansuri

Otilia Bilionera și-a transformat logodnicul în confident! După despărțire, cei doi încă vorbesc și nu se feresc inclusiv de subiectele mai delicate, legate de posibili noi parteneri.
03.08.2022 | 07:46
Otilia Bilionera sia transformat fostul logodnic in confident Ii vorbeste despre barbatii care ii fac avansuri
Otilia Bilionera și-a transformat fostul logodnic în confident! Foto: colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Otilia Bilionera se înțelege mai bine cu iubitul după despărțire! Nu, nu ar fi vorba de o împăcare, pentru că fostul logodnic i-a devenit acum confident în amor cântăreței.

Otilia Bilionera și-a transformat logodnicul în confident!

Deși trebuiau să se căsătorească, iată că Otilia Bilionera și iubitul ei s-au despărțit și nu au mai ajuns să facă acest pas. Totuși, în ciuda tuturor lucrurilor care s-au întâmplat între ei, cântăreața a mărturisit că încă se înțelege bine cu fostul său partener.

ADVERTISEMENT

Mai mult, după ce au pus punct relației lor de iubire, între Otilia Bilionera și fostul logodnic s-a format o frumoasă relație de prietenie. Cei doi vorbesc zilnic.

Mai mult decât atât, Otilia Bilionera îi cere sfaturi în amor celui care trebuia să îi fie soț, pentru că știe că îi spune mereu adevărul, chiar dacă întrebarea este „Cum ți se pare acest bărbat care îmi face avansuri?”.

ADVERTISEMENT

„Am decis să pun punct. Și el a simțit la fel. Am avut o discuție, dar suntem prieteni, chiar și astăzi am vorbit, adică mai înainte, acum 10 minute.

Împărtășim totul, tot ce mi se întâmplă, chiar și dacă întâlnesc un băiat nou sau mă curtează un băiat nou, eu îl întreb: cum ți se pare, crezi că e ok? Și el îmi răspunde”, a spus Otilia Bilionera pentru Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Otilia Bilionera, relație ca frații cu fostul logodnic

Otilia Bilionera de la Survivor România spune că fostul ei partener a iubit-o mult atunci când erau împreună, dar acest lucru nu s-a schimbat nici acum, pentru că iubitul său arab îi dorește tot binele din lume.

Conform spuselor sale, fostul iubit este acum un frate pentru ea, cel mai bun prieten al ei.

„Chiar m-a iubit foarte mult și își dorește foarte mult ca eu să fiu bine, cum și eu îmi doresc, și atunci mă simt ca în familie. Îl simt așa, nu știu, ca pe fratele meu.

ADVERTISEMENT

În momentul ăsta, îl simt ca pe cel mai bun prieten al meu care sunt sigură că mi-ar da un sfat bun și chiar așa este”, a mai declarat artista.

ADVERTISEMENT
Tags: