Life

Otilia Bilionera și iubitul turc, planuri de nuntă? Cum a stârnit artista bănuieli: ”E o relație destul de recentă”

Otilia Bilionera are un nou iubit, de origine turcă, și pare că vrea să meargă cu el în fața altarului. Ce le-a spus artista fanilor.
13.12.2022 | 16:24
Otilia Bilionera si iubitul turc planuri denunta Cum a starnit artista banuieli E o relatie destul de recenta
Ce spune Otilia Bilionera despre o eventuală căsătorie. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Otilia Bilionera iubește din nou după mai multe relații eșuate. Artista s-a îndrăgostit de un bărbat de origine turcă și pare că în 2023 vrea să îmbrace rochia de mireasă.

Otilia Bilionera va îmbrăca în 2023 rochia de mireasă?

În cadrul unui interviu, solista în vârstă de 30 de ani a oferit detalii despre noua sa poveste de dragoste. De Crăciun, va fi lângă partenerul său, în Turcia.

ADVERTISEMENT

”Acum sunt pe acasă, după voi pleca în Turcia, stau mai puțin prin București. În Turcia am evenimente, concerte, de toate, viață personală.

Nu prea vreau să vorbesc despre asta (n.r ed. iubit), că nu știu, nu e nimic sigur, e o relație destul de recentă”, a declarat cântăreața pentru Spynews.

ADVERTISEMENT

Otilia a mai spus că nu va merge singură în Turcia la iubitul său, ci însoțită de părinții ei, care îi vor cunoaște părinții ginerelui.

”De Crăciun vor fi în Turcia, iar de revelion am concert în Azerbaijan. Da (n.red. va petrece cu familia iubitului ei), și cu familia mea.

ADVERTISEMENT

De Crăciun niciodată nu am cântat. Da, vor veni și ai mei cu mine în Turcia. Nu s-au cunoscut încă între ei, va urma!”, a mai comunicat Otilia Bilionera.

De când și-a găsit un nou iubit, cântăreața face naveta București-Turcia, însă pentru ea nu este un impediment acest lucru, căci îi place să călătorească.

ADVERTISEMENT

”Îmi place foarte mult să călătoresc, mă plictisesc, nu-mi place rutina. Intru în depresie dacă fac în fiecare zi același lucru”, a mai transmis Otilia Bilionera.

În urmă cu câteva luni, interpreta a terminat o căsnicie de trei ani, cu un bărbat arab, pe nume Hamude. Motivul a fost religia acestuia și regulile pe care trebuia să le respecte.

Otilia Bilionera s-a căsătorit religios cu arabul (care deține mai multe shaormerii în cartierul Militari, din București-n.r) într-o moschee din Turcia. Acesta nu ar fi susținut-o atunci când ea a participat la Survivor România 2022. Totuși, în urma separării, cei doi au rămas în relații amicale.

ADVERTISEMENT
Tags: