Life

Otilia Bilionera și Tristan Tate au avut o relație amoroasă? Care este, de fapt, adevărul

Otilia Bilionera și Tristan Tate au format un cuplu? Ce s-a întâmplat, în realitate, între cei doi, în urmă cu mai bine de 4 ani.
12.01.2023 | 22:12
Otilia Bilionera si Tristan Tate au avut o relatie amoroasa Care este de fapt adevarul
Otilia Bilionera și Tristan Tate au format un cuplu? Ce s-a întâmplat, în realitate, între cei doi. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Îndrăgita artistă pe numele său Otilia Brumă și omul de afaceri arestat pentru trafic de persoane au avut o relație amoroasă? Care este, de fapt, adevărul. Fosta concurentă de la Survivor România 2022 a dat cărțile pe față.

Otilia Bilionera și Tristan Tate au format un cuplu? Ce s-a întâmplat, în realitate, între cei doi

Otilia Bilionera și Tristan Tate s-au cunoscut la o petrecere în anul 2018, unde era însoțită de o prietenă foarte bună și unde l-a întâlnit pe viitorul ei logodnic. Tot atunci milionarul din Marea Britanie era cuplat cu frumoasa Bianca Drăgușanu.

ADVERTISEMENT

Șatena susține că nu se află pe lista cuceririlor amoroase făcute de omul de afaceri acuzat pentru constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de persoane și viol alături de fratele său, Andrew, și alte persoane.

„Sunt nevinovată, pur și simplu sunt băgată aiurea în c…t. Nu înțeleg de ce sunt inclusă la vedete care au trecut prin patul lui Tristan Tate. Stați puțin și cercetați. În 2018 am declarat clar că nu există nimic între mine și el!

ADVERTISEMENT

În 2018 l-am cunoscut pe Tristan la o petrecere. La petrecerea aceea era și viitorul meu logodnic de atunci. Prietena mea cea mai bună lucra ca reporter la Antena Stars, iar Tristan era cunoscut atunci pentru relația pe care o avea cu Bianca Drăgușanu.

Prietena mea m-a rugat să ieșim la o cafea cu el poate obține și ea un interviu. Asta a fost tot. Am ieșit la o cafea noi două cu el. A venit și presa. A doua zi a apărut peste tot la tv!”, a mărturisit Otilia Bilionera pe TikTok.

ADVERTISEMENT
@otiliaofficialbNu mai credeti tot ce cititi! Despre Tristan Tate!♬ original sound – Otilia Official

Otilia Bilionera, adevărul despre legătura cu Tristan Tate

Otilia Bilionera a mai subliniat că la momentul respectiv nu a existat absolut nimic între ea și Tristan Tate. În plus, a spus același lucru și în cadrul emisiunii Xtra Night Show, prezentată de Dan Capatos la Antena Stars.

Se pare că între cei doi nu a fost nicio relație sentimentală, ci s-au prezentat mereu ca fiind prieteni. Totodată, cântăreața a ținut să adauge că milionarul nu este genul său de bărbat și că ulterior, s-a logodit cu fostul partener de viață.

ADVERTISEMENT

Vedeta a vorbit pe marginea acestui subiect declarând că este foarte deranjată de speculațiile privind o poveste de dragoste cu Tristan Tate. Acesta este motivul pentru care a dorit neapărat să facă lumină și să pună punct.

ADVERTISEMENT
Tags: