Life

Otilia Bilionera de la Survivor România, susținută de turci! Mesajul apărut în mediul online

Otilia Bilionera de la Survivor România are parte de susținere nu doar din partea conaționalilor ei, ci și din partea turcilor, unde vedeta are un succes muzical colosal.
20.01.2022 | 12:36
Otilia Bilionera de la Survivor Romania sustinuta de turci Mesajul aparut in mediul online
ADVERTISEMENT

Otilia Bilionera a pășit cu mult entuziasm la Survivor România. Chiar dacă nu a reușit să intre foarte des pe trasee, din cauza unor recomandări medicale, cântăreața e dispusă să arate tuturor că, pe lângă o artistă desvăvârșită, este și o supraviețuitoare!

Tânăra cântăreață se bucură de susținere uriașă din partea românilor, numărând peste 370.000 de urmăritori pe Instagram, dar și din partea turcilor, unde a devenit în ultimii ani un adevărat star.

ADVERTISEMENT

Vestea că Bilionera este concurentă la Survivor România se pare că a ajuns repede la urechile turcilor. O revistă prestigioasă de modă din Turcia o susține în mod public pe vedetă.

Otilia Bilionera de la Survivor România, mesaj de susținere din partea unei publicații turcești

Publicația „En Moda Magazine Turkey” a scris un text prin care îi urează noroc în competiția de la PRO TV.

ADVERTISEMENT

„Otilia da izleyicinin kalbini kazandi! Bizde ona bașarilar diliyoruz!”, este mesajul de susținere al respectivei reviste. În traducere, sună cam așa: „Otilia Bilionera a cucerit inimile publicului. Îi dorim mult succes!”.

După cum spuneam, nu e de mirare că un astfel de mesaj vine din Turcia. În țara kebabului, românca noastră a bifat o serie de succese. Pe lângă numărul mare de oameni pe care l-a strâns la fiecare concert al său susținut în diferite orașe din Turcia, Otilia s-a făcut remarcată și în televiziune.

ADVERTISEMENT

Otilia a prezentat o emisiune alături de Ugur, o vedetă locală, iar pe lângă asta a jucat și într-un film turcesc.

Artista a acceptat provocarea de a interpreta rolul unei cântărețe în producția „Denis ve Gunes”, care a apărut în anul 2018 în cinematografele din Ankara și Istanbul.

ADVERTISEMENT

A prezentat o emisiune și a jucat într-un film din Turcia

„Este primul film turcesc în care joc, spre că nu va fi și ultimul”, a spus în 2018 artista, extrem de ambițioasă.

„Abia m-am întors din Turcia. Am înregistrat încă șase emisiuni din show-ul pe care îl prezint alături de Ugur. Are succes foarte mare. Mă bucur, asta înseamnă că lumea vede că pot să fac mai multe decât muzica. Este o șansă pentru mine”, declara cu mândrie la începutul anului trecut pentru wowbiz.ro, vorbind despre emisiunea ei.

Rămâne de văzut cum se va descurca Otilia la Survivor România, show pentru care a lăsat la o parte toate celelalte proiecte pe care le avea.

ADVERTISEMENT