News

Otilia “Bilionera”, prima apariţie oficială cu iubitul / FOTO

După ce a recunoscut public că are o relaţie cu un om de afaceri turc, artista noastră îşi scoate pentru prima dată cucerirea la un eveniment monden. Nu se mai fereşte şi vrea să arate...
01.03.2015 | 08:37
Otilia Bilionera  prima aparitie oficiala cu iubitul  FOTO

După ce a recunoscut public că are o relaţie cu un om de afaceri turc, artista noastră îşi scoate pentru prima dată cucerirea la un eveniment monden. Nu se mai fereşte şi vrea să arate întregii lumi cât de bine le stă împreună şi cât de mult se iubesc ei doi.

Cântăreaţa Otilia “Bilionera” şi turcul Burhan se iubesc, iar asta nu mai reprezintă un secret pentru nimeni, mai ales după ce vedeta a recunoscut public această relaţie, în urmă cu aproape o lună. Seara trecută, Otilia şi noul ei iubit şi-au făcut apariţia oficială în calitate de cuplu, la decernarea unor premii.
Otilia este îndrăgostită până peste cap de noul său iubit, Burhan, care a reuşit să o cucerească pe artista noastră după un concert în Turcia, loc în care Otilia este, de 9 săptămâni la rând, cea mai difuzată artistă. Bărbatul a rămas vrăjit de formele afişate de artistă la un concert care a avut loc  în luna noiembrie a anului trecut şi de atunci cei doi sunt aproape de nedespărţit.

“Suntem împreună de 5 luni si ne iubim foarte mult! Încercăm să petrecem cât mai mult timp împreună, când merg eu în Turcia, când vine el în România, important este să fim împreună! Învăţăm unul de la celălat tradiţiile specifice fiecăruia! Sărbătorim 1 Martie începând din seara asta, mergem în club, iar mâine o să avem parte de o cină romantică”, a declarat Otilia pentru Spynews.ro.
Dacă până acum Otilia şi-a ţinut iubitul ascuns de ochii presei, seara trecută cei doi nu s-au ferit deloc camerele de filmat, cei doi au pozat împreună şi nu au fost deloc zgârciţi cu privirile languroase şi gesturile pline de tandreţe.

Sursa: www.spynews.ro