Life

Otinela Sandu, schimbare radicală de look. Ce operație estetică și-a făcut fosta concurentă de la Ferma

03.09.2020 | 19:28
Otinela Sandu schimbare radicala de look Ce operatie estetica sia facut fosta concurenta de la Ferma
Otinela Sandu, schimbare radicală de look. Ce operație estetică și-a făcut fosta concurentă de la Ferma. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Otinela Sandu (30 de ani) se numără printre vedetele din showbiz-ul autohton care au stat departe de medicul estetician, însă până acum. Fosta concurentă de la „Ferma – Un nou început” de la Pro TV a luat decizia de a se tuna, optând pentru o operație de mărire a bustului.

Considerată de fiind o copie a cântăreței Shakira, tânăra a făcut furori pe micile ecrane datorită aparițiilor sale și am putea spune că nu avea nevoie de nicio intervenție. Cu toate acestea blondina s-a lăsat pe mâna celui mai bun estetician din București, dar nu înainte de a se documenta temeinic.

ADVERTISEMENT

Cea care a făcut dezvăluirea legat de intervenția chirurgicală a fost chiar Otniela Sandu care a mărturisit că se bucură că a avut parte de un medic care știe ce face. Cu această ocazie vedeta Pro TV a precizat că va mai trece pragul cabinetului, așadar nu se oprește aici.

Otniela Sandu, complet diferită. Și-a pus implanturi mamare

„Nu doar că este un profesionist în tot ceea ce face, ci este și un om foarte faine. Toate procedurile pe care le face sunt «bombă» și foarte reușite. În siguranță și de bun gust.

ADVERTISEMENT

Mă bucur că am întâlnit un medic de la care să înțeleg că o intervenție de ordin estetic nu înseamnă doar a exagera. Cu siguranță o să-i mai trec pragul cabinetului”, a spus fosta participantă a show-ului prezentat de Mihaela Rădulescu, în mediul online, notează cancan.ro.

Otniela Sandu nu este singura care a postat mesaje referitoare la operația de mărire a bustului, ci și medicul care a operat-o. Radu Ionescu este doctorul estetician care s-a mândrit cu noua sa clientă pe Instagram, acolo unde a postat și o imagine alături de frumoasă blondină.

ADVERTISEMENT

„Selfie-ul de dimineață cu fericita pacientă și prietena mea, Otniela”, a fost postarea făcută de medicul estetician, după intervenția chirurgicală.

Otniela Sandu și medicul estetician care i-a pus silicoane
Otniela Sandu și medicul estetician care i-a pus silicoane. Sursa foto: Instagram.com

Cine este Otniela Sandu și cum a ajuns să fie cunoscută

Frumoasa blondină s-a remarcat în showbiz-ul românesc datorită poveștii de iubire pe care a avut-o cu Vali Bărbulescu. Otniela Sandu și-a făcut simțită prezența în show-ul Ferma de la Pro TV unde a iscat numeroase controverse pe tema relației cu renumitul DJ.

ADVERTISEMENT

Vedeta nu este străină de show-urile de televiziune, în urmă cu foarte mulți ani ajungând în finala „Supraviețuitorul” unde premiul cel mare era în valoare de 100.000 de euro. Din păcate, tânăra nu a câștigat concursul, însă a devenit tot mai vizibilă în spațiul public.

ADVERTISEMENT
Tags: