Life

Otniela a dat lovitura înainte de Bravo, ai stil! Iubitul divei vrea să pună mâna pe un milion de euro

Otniela, una dintre cele mai dorite femei din România, participă la emisiunea Bravo, ai stil! de la Kanal D, iar timpul liber pe care îl va avea iubitul ei pare să fie deja dedicat unei afaceri de natură să îl îmbogățească.
23.08.2021 | 10:49
Otniela a dat lovitura inainte de Bravo ai stil Iubitul divei vrea sa puna mana pe un milion de euro
Otniela Sandu si Radu Constantin, un cuplu ocupat sa faca bani si imagine Sursa foto: Pro TV
ADVERTISEMENT

Otniela, blondina care a făcut senzație la Ferma Vedetelor și care acum este una dintre concurentele de la show-ul Bravo, ai stil! pare să fi avut fler când a decis să aibă o relație serioasă cu Radu Constantin, unul dintre cei mai cunoscuți tineri din lumea influencerilor de la noi.

Iubitul Otnielei are planuri de îmbogățire rapidă

Mai exact, Radu Constantin, iubitul Otnielei a decis să pună la punct un program prin care să îi ajute pe cei care îl urmăresc în mediul virtual să ajungă în cel mai scurt timp de la 0 la un milion de euro.

ADVERTISEMENT

Evident, pentru că vrea ca proiectul să fie unul bazat pe exemplul personal, explică Radu Constantin, va lucra și el la atingerea acestei ținte de un milion de euro, așa că, de curând, a lansat o emisiune online, Vlog de afaceri.

„Ideea proiectului de la 0 la 1 milion de euro a pornit din mai multe motive, dar printre cele mai importante 2 sunt: 1. Să mă forțez pe mine să trag tare să reușesc să fac ce zic acolo, adică 1 milion de euro și 2. Să motivez și să inspir toți oamenii care vor să se apuce de ceva care visează să facă ceva diferit”, a explicat iubitul Otnielei, pentru Ciao.

ADVERTISEMENT

Iubitul Otnielei vrea să cumpere și idei de afaceri

În cadrul proiectului pe care îl va derula în timp ce Otniela va defila la Bravo, ai stil!, Radu Constantin a decis ca, la fiecare 100.000 de euro pe care îi va obține să doneze 10%, condiția fiind ca cel care va primi cei 10.000 de euro să vină cu o idee de afaceri cât se poate de viabile.

”La fiecare 100.000 euro pe care eu îi încasez, să donez 10.000 euro unei idei de afaceri pe care o primesc, vreau să susțin visurile oamenilor și să îi ajut la fel cum și eu am fost ajutat, vreau să fac ceva ce nu s-a mai făcut”, a mai spus, pentru sursa citată, Radu Constantin, iubitul Otnielei.

ADVERTISEMENT

În altă ordine de idei, mai explică el, proiectul de a se îmbogăți prin intermediul emisiunii online lansate a venit dintr-o glumă și, chiar dacă se teme că se va face de râs, Radu Constantin, iubitul Otnielei, se simte dator să încerce în ciuda faptului că este conștient că ținta aleasă, de un milion de euro, este una la care sunt multe firme nici nu visează.

Otniela se iubește cu Radu Constantin de la începutul anului

În ciuda faptului că Otniela este mai mare cu patru ani decât Radu Constantin (26 de ani) cei doi par să fi trecut testul timpului, relația lor fiind oficializată în prima zi a anului 2021 și nu a trecut mult timp până când au decis să se mute împreună.

ADVERTISEMENT

De altfel, și relația lor, susțin cei doi protagoniști, a început puțin ”altfel”, Radu Constantin primind cadou de la Otniela, după ce i-ar fi comentat la câteva fotografii de pe Instagram, o cutie de bomboane. Și, explică el, în momentul în care a vrut să se înfrupte din dulciuri, s-a înecat cu un sâmbure, fiind la un pas să își dea obștescul sfârșit.

Otniela, decisă să facă senzație la Bravo, ai stil!

În altă ordine de idei, dacă Radu Constantin este ocupat să își întrețină statutul în mediul online, ca vloger și influencer, Otniela este acum pregătită să se înfrunte, la Bravo, ai Stil! cu o serie de vedete precum Anda Adam, Mădălina Pamfile, Ruxi, Sensy, Ioana Filimon, Carmen Negoiță, Olga Verbițchi și Nicoleta Nucă, toate dorind să demonstreze că sunt cele mai stilate femei din România.

„Când cineva mă calcă pe coadă zic ok, vrei să începem lupta? La nervi sunt ori foarte calmă, ori sunt un vulcan. Ăsta e și secretul, să fii în roz, așa feminină, drăguță, dar să ai forță”, a declarat Otniela Sandu la Teo Show, în momentul în care a fost anunțat ca și concurentă la Bravo, ai stil!

ADVERTISEMENT