Life

Otniela Sandu a plecat de la Bravo, ai Stil! Ce s-a întâmplat cu vedeta? ”Îi dorim multă sănătate”

Otniela Sandu, una dintre cele mai frumoase concurente de la Bravo, ai Stil! de la Kanal D, a fost eliminată din emisiune, iar Ilinca Vandici a explicat ce s-a întâmplat cu vedeta.
24.10.2021 | 10:32
Otniela Sandu a plecat de la Bravo ai Stil Ce sa intamplat cu vedeta Ii dorim multa sanatate
Otniela Sandu a fost eliminata de la Bravo, ai Stil! din cauza problemelor de sanatate Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

În cea mai recentă gală de la Bravo, ai Stil! a fost anunțată vestea că Otniela Sandu a fost eliminată din emisiune, motivele fiind, pare-se, legate de starea de sănătate a cunoscutei influencer.

Otniela Sandu, probleme de sănătate la Bravo, ai Stil!

Conform anunțului făcut de prezentatoarea emisiunii, Ilinca Vandici, Otniela Sandu a descoperit că are probleme de sănătate destul de grave, lucru care o împiedică să mai participe în show-ul de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

”Are probleme de sănătate, a fost o veste neașteptată pentru noi toți și din păcate, din cauza acestei vești, trebuie să vă anunț că din acest moment, Otniela nu mai este concurentă în cadrul show-ului ”Bravo, ai stil! Celebrities”. Îi dorim multă, multă sănătate Otnielei, să ne urmărească cu mare drag de acolo, de acasă”, a spus Ilinca Vandici încă de la debutul emisiunii din seara zilei de 23 octombrie.

Eliminarea Otnielei din cadrul competiției, și nu prin votul publicului, este, deja, a doua din acest sezon, frumoasa fostă concurentă având însă probleme medicale serioase, spre deosebire de Olga Verbițchi care a fost dată afară pentru că întârzia la filmări.

ADVERTISEMENT

Otniela Sandu, certuri în platoul Bravo, ai Stil!

De-a lungul show-ului, Otniela Sandu a fost în mijlocul unor discuții cel puțin aprinse cu restul concurentelor, frumoasa blondină reușind să se certe cu Mădălina Pamfile, Ioana Filimon și chiar și cu Viviana Sposub, vedeta de care era cea mai apropiată.

Astfel, dacă cu Ioana Filimon sau cu Mădălina Pamfile s-a certat din cauza viziunilor diferite cu privire la ținutele afișate în emisiune, Otniela Sandu și Viviana Sposub s-au certat din cauza unei nominalizări făcute de blondă care, în fapt, a motivat că a făcut-o pentru a o proteja pe iubita lui George Burcea.

ADVERTISEMENT

“Eu cred că ea voia să îi plătească cu aceeași monedă Mădălinei, pentru că și Mădălina o nominalizase și ăsta a fost momentul oportun.

Când a fost pusă să justifice, a argumentat scoțând în față relația pe care noi o avem în afara show-ului. În prima ediție eliminatorie nu a justificat la fel, a spus că ține cont de stil, doar de aspecte stilistice”, a spus V iviana Sposub în cadrul emisiunii despre nominalizarea făcută de Otniela Sandu.

ADVERTISEMENT

Otniela Sandu făcea o căruță de bani la Bravo, ai Stil!

Conform informațiilor obținute în exclusivitate de FANATIK, Otniela Sandu pierde o mulțime de bani din cauza eliminării de la Bravo, ai Stil! din motive medicale.

Astfel, fosta concurentă de la Ferma Vedetelor ar fi reușit să obțină de la producătorii emisiunii o sumă frumușică pentru fiecare săptămână de concurs, Otniela Sandu câștigând câte 2.000 de euro pentru prestațiile avute în fața juraților.

Mai mult, dacă nu întâmpina probleme medicale, Otniela Sandu părea să fie una dintre favoritele la premiu, frumoasa blondă reușind să obțină voturi multe din partea telespectatorilor, dar și aprecierile juraților. Iar unul dintre membrii juriului, Tibi Clenci, a părut de-a dreptul impresionat de zâmbetul și formele Otnielei Sandu, acesta susținând-o din greu de-a lungul Bravo, ai Stil!, lucru observat, de altfel, și de celelate concurente.

ADVERTISEMENT