Life

Otniela Sandu, adevărul despre plecarea de la „Bravo, ai stil! Celebrities”. De ce a fost eliminată

Otniela Sandu a părăsit competiția „Bravo, ai stil! Celebrities”, plecarea ei lăsând un mare semn de întrebare în rândul fanilor.
26.10.2021 | 12:29
Otniela Sandu adevarul despre plecarea de la Bravo ai stil Celebrities De ce a fost eliminata
Otniela Sandu, adevărul despre plecarea de la „Bravo, ai stil! Celebrities”. De ce a fost eliminată. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Kanal D a spus adevărul despre plecarea din show-ul moderat de Ilinca Vandici. Blondina a dat cărțile pe față legat de descalificarea sa.

Tânăra în vârstă de 27 de ani le-a povestit fanilor despre experiența „Bravo, ai stil! Celebrities” de care s-a bucurat o perioadă până când au început problemele.

ADVERTISEMENT

Otniela Sandu a dezvăluit că starea de sănătate nu i-a mai permis să facă parte din show-ul de la Kanal D, una dintre acestea fiind o răceală destul de puternică.

Otniela Sandu, totul despre eliminarea de la „Bravo, ai stil! Celebrities

Din păcate, aceasta nu este singura problemă cu care se confruntă frumoasa blondină. Fosta participantă de la Ferma are și o sinuzită, combinația celor două făcând-o să se retragă.

ADVERTISEMENT

„Mulțumesc pentru mesaje, pentru grijă și pentru gândurile frumoase! Experiență mea la Bravo, ai stil a luat sfârșit. A fost o călătorie frumoasă, grea, presărată cu multe provocări și situații în care nu am mai fost pusă până acum.

Este multă muncă, sunt multe emoții, competitivitate, a fost ceva nou față de ce am făcut până acum. Am întâlnit o echipa de oameni muncitori de care am fost fascinată încă din prima zi.

ADVERTISEMENT

Recunosc că sunt câțiva omuleți care au un loc special în sufletul meu: @dannaseitan , @ilinca.vandicioficial Nicoleta. Vă zic că este o magie acolo, chiar cu tot greul și cu toată nebunia.

Sunt bine acum, am avut o sinuzita destul de rea, combinată și cu o răceală, și asta a fost motivul pentru care nu am putut continua competiția.

ADVERTISEMENT

Mulțumesc pentru experiență, am învățat multe și despre mine. Chiar și în timpul asta scurt cât am stat acolo”, a dezvăluit Otniela Sandu pe Instagram.

Otniela Sandu, de la jurnalism la influencer. Ce meserie are

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” este absolventă a Facultății de Jurnalism, de-a lungul anilor cochetând cu actoria și make-up-ul. În prezent, blondina este un influencer cunoscut.

Otniela Sandu a fost mereu atentă la felul în care arată atât în viața de zi cu zi, cât și în fața publicului care o urmărește pe rețelele de socializare.

Primii bani și i-a câștigat din make-up, pasiune pe care o are din copilărie. La fel este și actoria, despre care spunea la un moment dat că este prima ei dragoste.

ADVERTISEMENT