Life

Legătura neștiută dintre Otniela Sandu și Carla’s Dreams: „Aș minți să spun că nu știu cine este”

Otniela Sandu a făcut o dezvăluire cu totul neașteptată despre cum a început să facă primii bani. Datorită primului ei job, a reușit să vadă cine se ascunde în spatele măștilor membrilor trupei Carla s Dreams.
13.01.2022 | 15:35
Legatura nestiuta dintre Otniela Sandu si Carlas Dreams As minti sa spun ca nu stiu cine este
Otniela Sandu a spus cum a făcut primii ei bani. Are legătură cu Carla s Dreams. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Otniela Sandu și băieții de la Carla s Dreams se știu destul de bine, iar legătura fostei concurente de la Bravo, ai stil și cântăreții din Moldova este una destul de închegată de mai mulți ani.

Blondina a povestit la Teo Show cum a făcut primii bani, în perioada liceului, iar printre declarațiile făcute la Kanal D a mărturisit că ea știe cum arată băieții din trupa care a rupt topurile muzicale de la noi.

ADVERTISEMENT

Asta deoarece Otniela i-a machiat în trecut pe băieții de la Carla s. Le-a vopsit fețele cufelul de măști pentru ca aceștia să își poată ascunde cât mai bine identitatea.

Otniela Sandu cunoaște identitatea celor de la Carla s Dreams

Teo Trandafir a fost luată prin surprindere când a auzit acest lucru, având în vedere că este o fană declarată a trupei. Prezentatoarea de la Kanal D i-a spus Otnielei că ei nu i-ar plăcea să știe cum arată în realitate băieții de la Carla s Dreams, pentru că s-ar pierde orice magie.

ADVERTISEMENT

„M-am ocupat în generală și liceu. Așa am câștigat primii mei bani, cu măștile de față. Te-aș minți să spun că nu știu cine este Carla s Dreams”, este dezvăluirea cu care Otniela i-a lăsat mască pe telespectatori.

Fosta concurentă de la Bravo, ai stil nu se mai ocupă acum cu make-up-ul, ci are cu totul alte planuri. Vrea să ajungă o actriță celebră, iar în 2022 își propune să iasă în evidență cu noi proiecte.

ADVERTISEMENT

Blondina a spus că și-ar dori să fie distribuită într-o producție. Vrea să aibă un rol negativ.

Are așteptări mari de la 2022

„Cred că e un an care o să mă facă să radiez din multe puncte de vedere”, a mai spus Sandu la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Otniela a vorbit și despre cât de greu i-a fost să se remarce încă din liceu. S-a lovit de o serie de prejudecăți, mai ales cele legate de femeile blonde și frumoase pe deasupra.

„M-a durut mult timp treaba asta. Nu mă mai deranjează foarte tare ce spun alții. M-a durut mult timp. Atunci când apar undeva o să zică lumea că sunt frumoasă și atât. Am zis că nu asta e soluția, să demonstrez că nu sunt doar frumoasă”, a completat vedeta.

 

ADVERTISEMENT