Life

Otniela Sandu i-a căzut cu tronc lui Tibi Clenci de la Bravo, ai stil? Acuzații uluitoare pentru jurat

Otniela Sandu a devenit favorita lui Tibi Clenci la Bravo, ai stil? Ultimele apropieri fizice dintre cei doi au dat de bănuit fanilor, dar și fetelor.
03.10.2021 | 11:41
Otniela Sandu ia cazut cu tronc lui Tibi Clenci de la Bravo ai stil Acuzatii uluitoare pentru jurat
Otniela și Tibi Clenci, extrem de apropiați la Bravo, ai stil. Foto: capturi Kanal D
ADVERTISEMENT

Otniela Sandu nu îl lasă indiferent pe juratul Tibi Clenci de la Bravo, ai stil. Ba dimpotrivă, acesta profită de fiecare ocazie pentru a fi cât mai aproape de blondină. Îi arată mereu cum ar trebui să defileze și cum să pozeze în momentele ei de gală.

S-a întâmplat din nou ca Tibi să îi ofere indicații prețioase Otnielei atingând-o, protagonizând unul din cele mai frumoase cupluri de pe micul ecran din punct de vedere vizual.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă Tibi este căsătorit și a declarat că nu are alte intenții cu concurenta și că nu o favorizează, nu a reușit să convingă pe toată lumea.

Otniela Sandu, tot mai aproape de Tibi Clenci de la Bravo, ai stil

Noul jurat de la Bravo, ai stil a fost acuzat că o ține în palmă pe Otniela Sandu indiferent cum s-ar îmbrăca. Cârcotașii spun că blonda i-ar fi căzut cu tronc.

ADVERTISEMENT

Cel mai recent exemplu care pare să întărească favoritismul s-a produs chiar în gala Femme fatale. Otniela a primit 3 puncte de la Tibi, în timp ce același jurat a notat cu 1 ținuta lui Sensy, concurentă ceva mai apreciată chiar și de către telespectatori, care a încercat să facă altceva după ce a avut câteva gale dezastruoase.

Discrepanța în felul în care se notează unele ținute simple a atras atenția tuturor. Mădălina Pamfile a fost cea care a pus punctul pe i la momentul Otnielei. Vedeta a sugerat ca toate fetele să se bucure de prezența lui Tibi în momentele lor pentru a lua note mari.

ADVERTISEMENT

În timp ce Tibi aproape că le sfida pe celelalte concurente, apropiindu-se de Otniela și explicându-i de ce a avut un moment eșuat, fetele au început să vocifereze.

Anda Adam și Mădălina Pamfile au lansat săgețile

„Otniela, lasă-l să mai explice o dată. Pe bune acum. Deja mă uit ca la Moulin Rouge. Eu vizionez”, a fost înțepătura Andei Adam.

ADVERTISEMENT

„Dacă momentul meu va fi unul slăbuț, Tibi o să mă ajute și pe mine, nu? Mă agit de vreo două-trei gale. Văd că numai Otniela are parte de ajutor. Cred că aceeași gândire o au și celelalte fete”, a completat și Mădălina Pamfile.

Otniela nu a negat la testimoniale că Tibi încearcă să o ajute mai multe decât pe colegele ei, fiind a doua oară când intervine pentru ea.

ADVERTISEMENT