News

Otniela și Otilia Bilionera, show total la Ferma de la PRO TV! Cum s-au distrat la piscină

11.04.2019 | 15:42
Otniela si Otilia Bilionera au facut show la piscina de la Ferma

Emisiunea Ferma de la Pro TV bate record după record, în ceea ce privește audiențele, iar numărul telespectatorilor a crescut simțitor la ultima ediție, când a avut loc o scenă ruptă parcă din filmele cu femei extrem de sexy, cu actrițe principale la piscină: Otniela și Otilia Bilionera! Concurenții s-au relaxat la piscină, dar si la jacuzzy.

Otniela și Otilia Bilionera a făcut spectacol la piscina de la Fermă

Toți ochii au fost sțintiți asupra Otnielei și a Otiliei. Cele două au purtat niște costume de baie minuscule, iar formele lor i-au făcut pe telespectatori să viseze cu ochii deschiși. Iar cadrele surprinse de regizorii emisiunii au făcut deliciul publicului.

Fetele s-au jucat la piscină, s-au hârjonit, iar audiența a crescut simțitor. Concurenții s-au relaxat apoi în jacuzzy. Deși temperatura de afară atingea abia două grade Celsius, atmosfera a fost una foarte încinsă. Concurenții s-au liniștit și au părut prieteni cu toții.

Otniela si Otilia Bilionera s-au harjonit la piscina, in costume de baie foarte sexy

Brigitte Sfăt, trimisă la duel

Vedetele emisiunii chiar aveau nevie de puțin timp de odihnă, mai ales după scandalurile care au izbucnit în ultima perioadă în Ferma de la Pro Tv. Liniștea nu a durat mult, deoarece Brigitte Sfăt a fost trimisă la duel, iar de-atunci a început o adevărată dramă. Pe cine să invite la duel?

Bruneta s-a simțit trădată de iubitul ei, Florin Pastramă, cât și de ceilalți concurenți, care au venit cu propuneri pentru cel de-al doilea concurent de la duel. Cu toții au vrut să-și regleze astfel conturile cu ajutorul lui Brigitte Sfăt, însă aceasta a clacat.

A început să țipe și să plângă șisă-i acuze pe ceilalți concurenți că o folosesc. Vedeta l-a acuzat chiar și pe iubitul ei, Florin Pastramă, că se folosește de ea, că încearcă s-o influențeze, dar l-a mai acuzat și de faptul că nu a protejat-o de propunerile venite de la ceilalți concurenți.

„Mă simt flolosită. I-ai lăsat să vină la mine cu tot felul de propuneri. De ce i-ai lăsat să mă dărâme? De ce nu ai avut încredere în mine? De ce nu crezi că eu m-am rugat și știu? O să aleg pe cine vreau eu. Mă simt trădată. Cine mă folosește pierde. Am o problemă psihică cu cei care mă folosesc. Dacă nu crezi în credința mea, nu mă interesează”, i-a spus Brigitte lui Florin Pastramă.