Sport

Neluțu Varga anunță o ofertă de ultimă oră pentru un titular. „Am pe masă 700.000 de euro!” Exclusiv

Otto Hindrich, titularul de 19 ani din poarta campioanei CFR Cluj, are ofertă din Ungaria de la Academia Puskas. Anunțul este făcut în exclusivitate pentru FANATIK de patronul Neluțu Varga.
18.01.2022 | 14:11
Nelutu Varga anunta o oferta de ultima ora pentru un titular Am pe masa 700000 de euro Exclusiv
Neluțu Varga promite să ia măsuri drastice după evoluțiile lui CFR Cluj din 2022
ADVERTISEMENT

Dan Petrescu a făcut la CFR Cluj o listă cu jucătorii de care nu mai are nevoie pentru partea a doua a sezonului. Dar există și jucători de bază la campioană care au oferte de a pleca de la Cluj. Unul dintre ei este portarul de 19 ani, Otto Hindrich, titular în acest moment.

Otto Hindrich are ofertă din Ungaria, de la Academia Puskas. Patronul Neluțu Varga face anunțul: „Am pe masă 700.000 de euro pentru el!”

CFR Cluj nu s-a despărțit încă de toți jucătorii care reprezintă un balast financiar pentru club în acest moment. Dar are și oferte pentru unii dintre titulari. S-a amintit despre un interes de peste Ocean pentru Petrila, dar există o altă ofertă de ultimă oră sosită în Gruia.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre portarul Otto Hindrich, cel care a devenit titular incontestabil în ultima parte a sezonului de toamnă. Hindrich are ofertă de la Academia Puskas, din Ungaria, informație dezvăluită de patronul CFR-ului.

Am pe masă o ofertă de 700.000 de euro pentru Hindrich din Ungaria. E de la Academia Puskas, prin intermediul lui Florin Vulturar. Ce pot să spun este că noi ne dorim mult mai mult pentru Hindrich. Nu e chiar ceea ce sperăm pentru el, plus că nu poate pleca acum de la CFR Cluj”, a declarat Neluțu Varga în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Otto Hindrich a explodat pur și simplu în ultimele meciuri din 2021. A devenit varianta de under 21 a lui Dan Petrescu, și din cauza problemelor pe care le-a întâmpinat Claudiu Petrila.

Otto Hindrich l-a scos din poartă pe Cristi Bălgrădean și a stabilit un nou record pentru CFR Cluj: 7 meciuri consecutive fără gol primit!

Dan Petrescu a decis să schimbe portarul după victoria cu Gaz Metan, 2-1. Bălgrădean avusese mici inexactități și „Bursucul” a mers pe mâna tânărului Otto Hindrich.

ADVERTISEMENT

Părea că Petrescu nu a nimerit schimbul de ștafetă. CFR a pierdut la Mioveni, cu Rapid, 0-2, cu Hindrich între buturi. Astfel că la următoarele două partide, cu Sepsi și cu Voluntari, ambele la Cluj, a revenit Bălgrădean, cu Otto pe bancă.

Începând cu deplasarea la Dinamo, 3-0 pe 7 noiembrie 2021, Otto Hindrich a intrat în poarta CFR-ului și a stabilit un record pentru feroviari: 7 meciuri consecutive fără gol primit în cele 7 victorii cu care CFR a terminat anul! 630 de minute de invincibilitate pentru cel supranumit „Messi al portarilor în Liga 1!”.

ADVERTISEMENT

Neluțu Varga vorbește despre situația lui Denis Alibec la CFR Cluj. „Aștept să văd negru pe alb, ca să spun așa”

Unul dintre jucătorii a cărui situație este neclară este Denis Alibec. Este vorba despre jucătorul care câștigă cel mai mult din Liga 1, având 70.000 de euro lunar, 33.000 dintre aceștia fiind suportați de CFR Cluj, restul de 37.000 de Kayserispor.

Denis Alibec și-a exprimat intenția de a pleca la altă echipă, a și cerut să nu meargă în cantonamentul din Spania, astfel că Dan Petrescu nu mai contează pe el. FANATIK a dezvăluit că el va juca doar la echipa a doua în primăvară, în liga a treia, dacă nu-și va găsi altă formație.

Denis Alibec mi-a zis că va pleca. Mi-a transmis că are în acest moment două-trei oferte, dar la club nu a ajuns nimic oficial. Aștept să văd negru pe alb, ca să spun așa, pentru a discuta și de noua echipă a lui Alibec”, a mai dezvăluit Neluțu Varga pentru FANATIK.

  • 450.000 de euro este cota actuală a lui Otto Hindrich, mai mult decât dublu față de toamna trecută
  • 7 meciuri consecutive cu „clean-sheat” are Otto Hindrich: 3-0 la Dinamo, 2-0 la FCU Craiova, 2-0 cu Clinceni, 1-0 la Chindia, 1-0 cu Mioveni, 2-0 la Farul, 1-0 cu FC Argeș
ADVERTISEMENT