Sport

Otto Hindrich, despre presiunea de la CFR Cluj: ”Coechipierii se uită urât la mine și mă ceartă”. Ce probleme a avut sub comanda lui Șumudică și la ce transfer surpriză visează

Otto Hindrich a făcut o serie de declarații care îi vor pune pe gânduri pe oficialii de la CFR Cluj. Fotbalistul a vorbit presei din Ungaria despre problemele cu care s-a confruntat și unde visează să joace.
05.03.2022 | 17:55
Otto Hindrich despre presiunea de la CFR Cluj Coechipierii se uita urat la mine si ma cearta Ce probleme a avut sub comanda lui Sumudica si la ce transfer surpriza viseaza
ADVERTISEMENT

Otto Hindrich a câștigat lupta pentru titularizare cu ceilalți portari din lotul campioanei CFR Cluj, dar fotbalistul nu se bucură de încrederea tuturor coechipierilor, conform informațiilor pe care le-a oferit presei din Ungaria.

Sub comanda lui Șumudică era să fie dat afară, acum e titular la CFR Cluj

Portarul de 19 ani al campioanei CFR Cluj, Otto Hindrich, este genul de jucător introvertit care arareori își arată sentimentele. Se exprimă, însă, excelent pe teren.

ADVERTISEMENT

Paradele lui au ajutat-o pe CFR Cluj să-și reconfirme statutul de principală favorită la câștigarea unui nou titlu de campioană. Însă, lucrurile nu au fost dintotdeauna favorabile lui.

Într-un interviu acordat publicației maghiare KronikaOnline, portarul a dezvăluit că în vara anului trecut, când antrenor a fost instalat Marius Șumudică, a fost la un pas să fie dat afară.

ADVERTISEMENT

”A fost un antrenor cu portarii care nu mă plăcea foarte mult și mi-a spus să plec, că nu am ce căuta aici. Antrenamentele nu mergeau bine pentru că este dificil să revii după o accidentare. Dar apoi lucrurile s-au schimbat, a venit Dan Petrescu și lucrurile au luat-o în altă direcție”, a povestit Hindrich, pentru sursa citată.

Otto Hindrich spune că la CFR Cluj nu e loc de prietenie

Portarul numărul 1 al campioanei CFR Cluj a vorbit și despre atmosfera de la echipa ardeleană. Hindrich a mărturisit că nu e loc de prietenii în vestiar și că presiunea este extrem de mare.

ADVERTISEMENT

”Este o atmosferă rece și există multă presiune. Jucătorilor nu le pasă cine este în echipă, ci doar să fie cei mai buni coechipieri. Ori de câte ori fac o greșeală, se uită urât la mine și mă ceartă. 

Nu e vorba că nu mă plac. Mă plac și încearcă să mă ajute, dar când există o astfel de situație mă ceartă. De exemplu, după meciul cu FCSB. Există multă presiune la CFR”, a povestit fotbalistul.

ADVERTISEMENT

Unde visează să joace Otto Hindrich: ”Am fost crescut 100% în spirit maghiar”

Adolescentul din poarta CFR-ului a mai spus că și-ar dori să evolueze într-o zi în campionatul Ungariei, ba chiar a nominalizat și echipele preferate.

”Cred că fotbalul maghiar ar fi un pas înainte, pentru că acolo este o altă lume. Am fost acolo de două ori în probe, când eram mic. Sunt atras, foarte atras (să evolueze în campionatul din Ungaria – n.r.), dar aș prefera să joc pentru Puskas și Ferencvaros. Ar fi un pas înainte.

Vreau să joc cât mai mult aici (la CFR Cluj – n.r.), iar apoi mă voi gândi la lucruri de genul acesta. Am fost crescut 100% în spirit maghiar, dar nu vreau ca această problemă să fie ridicată în presa românească. Nu sunt sigur că le-ar plăcea răspunsul meu sau atitudinea mea”, a încheiat Otto Hindrich.

ADVERTISEMENT