Fotbal intern

Oumare Tounkara a spart ușa de la vestiar după ce a fost schimbat! Tamaș: ”Să nu-i facă Doamne ferește dosar penal, că mie mi-au făcut”

13.09.2019 | 20:02
Oumare Tounkara a spart usa de la vestiar dupa ce a fost schimbat Tamas Sa nui faca Doamne fereste dosar penal ca mie miau facut

Atacantul echipei Astra Giurgiu, Oumare Tounkara, a spart ușa de la vestiar după ce a fost schimbat în meciul cu Academica Clinceni din etapa a noua din Casa Pariurilor Liga 1. Fotbalistul francez a ajuns la echipa lui Dan Alexa în această vară, iar la partida de la Călărași fusese introdus la pauză în locul lui Mihai Răduț.

Oumare Tounkara a spart ușa de la vestiar după ce a fost schimbat

Deși a fost lipsit de Denis Alibec, antrenorul Dan Alexa a ales să înceapă jocul cu Academica Clinceni cu Oumare Tounkara pe banca de rezerve, titular fiind introdus tânărul Albert Stahl. La pauză, însă, tehnicianul Astrei a decis să-l introducă pe teren pe atacantul francez în locul lui Mihai Răduț.

Eliminarea fundașului stânga Risto Radunovic în minutul 74 i-au dat peste cap toate planurile lui Dan Alexa, iar acesta a decis să-l schimbe pe jucătorul intrat la pauză cu Constantin Dima. Nervos din cauza înlocuirii, Oumare Tounkara nu a dat mâna cu antrenorul la ieșire de pe teren, iar la vestiare a dat cu pumnul în ușă și a spart-o, dar s-a și tăiat destul de rău.

”Tounkara va fi amendat”

La finalul jocului, Dan Alexa a anunțat că jucătorul va fi amendat pentru comportamentul său. ”Am auzit cu ce a făcut Tounkara la vestiare. Nu este normal un astfel de comportament. El va fi amendat”. Și Gabriel Tamaş a vorbit despre incidentul cu atacantul francez și a făcut o paralelă cu ce i s-a întâmplat lui în Israel: ”Să nu-i facă Doamne fereşte dosar penal, că mie mi-au făcut. E treaba lui, nu mă bag, e băiat mare”.

Astra Giurgiu a remizat cu Academica Clinceni, scor 1-1, în primul meci al etapei a noua din Casa Pariurilor Liga 1. Gabriel Tamaș și-a marcat în proprie poartă și este la al doilea autogol în 4 meciuri jucate de la revenirea în România.