Fotbal international

Ousmane Dembele a suferit o nouă leziune musculară. 10 accidentări de la venirea la Barcelona

06.12.2020 | 16:42
Ousmane Dembele a suferit o nouă leziune musculară. 10 accidentări de la venirea la Barcelona
Atacantul echipei FC Barcelona, Ousmane Dembele, a suferit o nouă leziune musculară în meciul de la Cadiz și sunt șanse să nu mai joace în acest final de an. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Atacantul echipei FC Barcelona, Ousmane Dembele, a suferit o nouă leziune musculară în meciul de la Cadiz și sunt șanse să nu mai joace în acest final de an.

Catalanii au pierdut meciul de la Cadiz, 1-2, iar internaționalul francez s-a accidentat din nou, deși a intrat doar în repriza a adoua.

Dembele este un client fidel al medicilor Barcelonei, el suferind nu mai puțin de 10 accidentări în cei trei ani și jumătate petrecuți pe Camp Nou.

ADVERTISEMENT

Încă o leziune musculară pentru Ousmane Dembele

Conform cotidianului Mundo Deportivo, Ousmane Dembele a suferit o leziune musculară în timpul meciului disputat sâmbătă seară și, deși nu s-a stabilit gravitatea accidentării și durata perioadei de recuperare, este de așteptat ca francezul să nu mai joace în acest an.

Aceasta este prima leziune musculară suferită de atacantul francez în acest sezon, însă numărul total al accidentărilor de la transferul său de la Borussia Dortmund, în august 2017, a ajuns la 10, iar Dembele a petrecut mai mult timp în infirmerie decât să fie la dispoziția antrenorilor.

ADVERTISEMENT

Această accidentare a sa vine într-un moment în care se afla în cea mai bună perioadă a sa de la sosirea pe Camp Nou și părea mai puternic din punct de vedere fizic datorită antrenamentelor fizice pe care le făcea sub atenta pregătire a lui Albert Roca.

În cele nouă accidentări anterioare suferite de când se afla la Barcelona, Ousmane Dembele a lipsit de pe teren nu mai puțin de 512 zile. În tot acest timp el a ratat 80 de partide ale catalanilor.

ADVERTISEMENT

Înainte de acest sezon, internaționalul francez Ousmane Dembele a fost dorit insistent de Manchester United, s-au purtat discuții până în ultima zi de mercato, însă englezii au renunțat la această mutare din cauza sumei foarte mari cerută de Barcelona.

Dembele a reușit să înscrie doar de 23 de ori pentru Barcelona de când s-a transferat, în 86 de meciuri în toate competițiile, mult sub ceea ce se aștepta de la el. Campion mondial cu naționala Franței în 2018, atacantul pare să nu se regăsească, iar nivelul arătat la Borussia Dortmund a fost rar egalat de când jucătorul a început să evolueze în campionatul spaniol.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri