Fotbal international

Ousmane Dembele ar putea pleca de la Barcelona! Granzii din Serie A se luptă pentru semnătura francezului

10.04.2020 | 12:49
Ousmane Dembele ar putea pleca de la Barcelona Granzii din Serie A se lupta pentru semnatura francezului
ADVERTISEMENT

Unul dintre cele două ziare de casă ale Barcelonei, cotidianul El Mundo Deportivo, anunţă că internaționalul francez Ousmane Dembele ar putea părăsi Camp Nou la finalul acestui sezon, când se va putea încheia acesta.

El Mundo Deportivo anunță interesul marilor puteri din Serie A pentru Dembele

Deși e campionul accidentărilor în trupa blaugrana Ousmane Dembele continuă să reprezinte un jucător interesant pentru marile echipe de pe continent, care cred în potențialul său.

ADVERTISEMENT

Astfel, El Mundo Deportivo anunță că următoarea destinație pentru atacantul cu o viteză care l-a impresionat până și pe Lionel Messi ar putea fi Serie A.

La Juventus i s-ar face loc lângă Cristiano Ronaldo

Două dintre cele mai bune echipe din fotbalul italian, Juventus și Inter, sunt interesate să își asigure serviciile jucătorului francez încă din această vară.

ADVERTISEMENT

Juventus s-ar despărți pentru asta de argentinianul Gonzalo Higuain, pentru a-i face loc lui Dembele în atac, lângă Cristiano Ronaldo, cu fantezistul Paulo Dybala acționând în spatele lor.

Inter e în pole position, pentru că Barca îl vrea la schimb pe Lautaro Martinez

Inter pare a fi totuși în pole position. Și asta pentru că Barcelona este extrem de interesată de atacantul argentinian al milanezilor, Lautaro Martinez, dorit de Lionel Messi în locul prietenului Luis Suarez. De altfel, chiar uruguayanul a declarat că Martinez ar fi soluția perfectă pentru Barca.

ADVERTISEMENT

În aceste condiții nu este deloc greu de imaginat cum ar decurge scenariul acestei operațiuni. Dembele ar lua drumul către Milano iar Martinez spre Catalonia. Singura problemă e doar că argentinianul lui Inter nu-și dorește să plece.

Cel mai bun sezon a fost 2018-19

Ousmane Dembelea sosit la Barcelona în vara lui 2107, de la Borussia Dortmund, ca urmaș al lui Neymar și clubul catalan a plătit atunci 105 milioane euro plus bonusuri care fac transferul francezului să ajungă undeva în jurul sumei de 120 de milioane euro.

ADVERTISEMENT

Bilanțul său este însă departe de așteptări, fiind mult condiționat de numărul mare de accidentări. A jucat doar în 23 de partide în toate competițiile marcând patru goluri, dar părea că că sezonul 2018/19 va fi cel al relansării: 42 prezențe, 14 reușite, însă din nou, în actualul, a stat mai mult prin infirmierie.

ADVERTISEMENT