Sport

Tras pe ”linie moartă” la Barcelona, Ousmane Dembele este aproape de o nouă lovitură în carieră. O super campioană pregătește oferta

Atacantul Ousmane Dembele l-a impresionat pe noul antrenor al Barcelonei, Xavi, dar refuză să-și prelungească acordul și este pregătit pentru o nouă super provocare în carieră. Un colos european pregătește oferta.
06.01.2022 | 10:28
Tras pe linie moarta la Barcelona Ousmane Dembele este aproape de o noua lovitura in cariera O super campioana pregateste oferta
ADVERTISEMENT

Ousmane Dembele este unul dintre cele mai scumpe transferuri din istoria Barcelonei, dar nu va rămâne în amintirea suporterilor de pe Camp Nou.

Francezul de 24 de ani s-a remarcat mai mult prin viața extra sportivă, decât prin reușitele de pe teren. Intrat în ultimele 6 luni de contract, Dembele este ademenit de un club uriaș.

ADVERTISEMENT

Dembele refuză prelungirea contractului cu Barcelona și așteaptă oferta de la Bayern Munchen

Oficial, Ousmane Dembele i-a costat pe catalani 105 milioane de euro, în 2017, când l-au achiziționat de la Borussia Dortmund. Alte surse avansează suma de 140 de milioane de euro, cu tot cu bonusurile de performanță.

Dacă suma tranzacției nu este certă, situația fotbalistului este clară. Atacantul nu mai are viață la Barcelona. Xavi i-a transmis că nu este mulțumit nici de randamentul lui, nici de atitudinea față de oficialii clubului.

ADVERTISEMENT

Șefii de pe Camp Nou l-ar vrea în continuare la echipă. În contextul problemelor financiare ale clubului, fotbalistul nu i-ar costa pe catalani decât salariul și o eventuală primă pentru prelungirea contractului scadent în luna iunie.

Însă, fotbalistul nu este nici el fericit la Barcelona, iar presa din Germania a anunțat că Bayern Munchen pregătește o ofertă pe măsura talentului francezului.

ADVERTISEMENT

Mutarea are șanse mari să se materializeze. Dembele a refuzat ultima ofertă a Barcelonei, iar Bayern l-ar putea ceda pe Kingsley Coman, pentru a nu-l pierde gratis în vara anului viitor și caută un înlocuitor pentru acesta.

Ousmane Dembele, omul problemă

Viața extra sportivă și numeroasele accidentări au întârziat mult așteptata explozie a atacantului de 24 de ani despre care Xavi spunea că este cel mai bun din lume pe poziția pe care joacă (extremă).

ADVERTISEMENT

De-a lungul timpului mai mulți foști colaboratori ai fotbalistului au criticat stilul de viață al francezului care ”nu are nicio legătură cu viața unui fotbalist profesionist”, după cum spunea fostul lui bucătar, Mickael Naya.

Bayern Munchen nu este la prima încercare de a-l înregimenta pe Ousmane Dembele. În ciuda caracterului său, atacantul a fost dorit de bavarezi și în 2016, pe când juca la Rennes, dar și în 2019, când Barcelona încerca să scape de fotbalist și de salariul mare al acestuia.

În cele patru sezoane și jumătate petrecute pe Camp Nou, atacantul a bifat 127 de partide și a înscris 31 de goluri.

30.000.000 este cota lui Ousmane Dembele, conform transfermarkt

ADVERTISEMENT