Fotbal intern

Ousmane N’Doye, apariție spectaculoasă în România. Ce meserie a ales și ce a spus despre prietenul său, Gigi Becali

03.05.2019 | 16:00
Ousmane NDoye aparitie spectaculoasa in Romania Ce meserie a ales si ce a spus despre prietenul sau Gigi Becali

Ousmane N’Doye a revenit în România. Fostul mijlocaș al lui Dinamo s-a întors în țară după ce a stat mai mult timp în Statele Unite ale Americii și Senegal. În tot acest timp, Ousmane și-a obținut carnetul de antrenor și a anunțat că vrea să preia o grupă de juniori de la una dintre fostele sale echipe din România. De asemenea, N’Doye a povestit și că vrea să aibă o întâlnire cu patronul FCSB, Gigi Becali.

Ousmane N’Doye s-a întors în România. Ce spune de Gigi Becali

N’Doye a vorbit despre relația cu patronul FCSB, Gigi Becali: „Sunt prieten cu Gigi, dar nu putem să lucrăm împreună. Două oi mari nu pot să stea la un loc. E bine să rămânem amici, ne salutăm. Mi-e dor de el! Mâine plec din țară, dar data viitoare o să trec pe la Palat să-l văd”, a spus N’Doye, pentru Pro TV.

Ousmane N’Doye vrea să antreneze în România și a luat deja legătura cu cei de la Astra Giurgiu: „Sunt foarte bine. Am fost plecat în America, dar și în Senegal, să-mi fac licența. Am luat prima diplomă de antrenor. Am acte, am tot. Sunt antrenor de juniori. Am vorbit la Astra. Mereu mi-am dorit să lucrez la cluburile pe unde am trecut ca jucător, la Dinamo, Vaslui, Astra, Târgu Mureș.”

Ousmane N’Doye, apariție surprinzătoare în România. *foto: pro tv

Ousmane N’Doye a făcut carieră în România

„Am urmărit meciurile din România chiar și când stăteam în America. E timp să antrenez și în Liga 1, dar mai am mult de lucrat, de învățat”, a mai povestit fotbalistul senegalez.

N’Doye a ajuns în România în 2008, de la Coimbra și a semnat cu FC Vaslui. A trecut apoi pe la Dinamo, Astra, Săgeata Năvodari sau ASA Târgu Mureș. N’Doye s-a retras din activitate anul trecut, la 41 de ani.