Fotbal intern

Ousmane N’Doye, surprins în ipostaze inedite! Ce a făcut după ce a semnat cu o echipă din Liga 4. Foto

30.09.2018 | 19:35
Ousmane NDoye surprins in ipostaze inedite Ce a facut dupa ce a semnat cu o echipa din Liga 4 Foto

Ousmane N’Doye a revenit în fotbalul din România şi a semnat cu CSM Târgu Mureş, o echipă care evoluează în Liga a 4-a, chiar dacă a ajuns la 40 de ani. Mijlocaşul senegalez profită din plin de timpul petrecut în România şi a fost surprins în ipostaze inedite.

Ousmane N’Doye va juca în sezonul 2018 – 2019 pentru CSM Târgu Mureş, iar anunţul a fost făcut de către clubul din Liga 4 pe pagina de Facebook.  „N’Doye Ousmane s-a întors ^acasă^, în sânul familiei CSM Târgu Mureș. Bun Venit!”

Ipostaze inedite cu Ousmane N’Doye de la revenirea în România

Africanul în vârstă de 40 de ani este îndrăgostit de Târgu Mureş, dar mai ales de viaţa din România. Astfel, după ce a semnat contractul cu gruparea din Liga 4, Ousmane N’Doye şi-a dat întâlnire cu un fost coechipieri de la ASA Târgu Mureş şi a mers la pescuit.

Ousmane N’Doye l-a luat pe bunul său prieten Mihaly Zoltan Tamaş şi a mers să se relaxeze la o partidă de pescuit, deşi africanul este cunoscut pentru escapadele sale nocturne. Mai mult, Ousmane şi coechipierul său au încins grătarul. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA DE MAI SUS!

Ousmane N’Doye s-a “delectat” cu un grătar lângă lacul de unde a pescuit

N’Doye şi-a luat licenţa de antrenor

Ultima dată când Ousamane N’Doye a jucat în România a fost în sezonul 2016 – 2017, atunci când mijlocaşul senegalez a fost antrenor şi jucător la formaţia Cetatea Deva, din Liga 3. Fostul jucător al lui Dinamo, Astra şi ASA Târgu Mureş a profitat din plin de timpul liber pe care l-a avut după experienţa la Cetatea Deva şi şi-a luat licenţa de antrenor. 

În cei opt ani petrecuţi de Ousmane N’Doye în România, mijlocaşul senegalez a bifat 183 de meciuri în Liga 1 Betano şi a reuşit să îşi treacă numele pe tabela de maraj de 32 de ori. Mai mult, africanul a adunat 27 de selecţii pentru echipa naţională a Senegalului, unde a dat un gol.

1 trofeu a câştigat Ousmane N’Doye în România