Ousmane Viera, gafeurul serii: “Totul a fost un dezastru”

Eduard Dimiean   
în Casa Pariurilor Liga 1
27/10/2020, 00:33
Ousmane Viera, gafeurul serii: “Totul a fost un dezastru”
Ousmane Viera, gafeurul serii: "A fost un dezastru" (hepta)

Ousmane Viera a numit partida pierdută în fața celor de la FCSB, ca fiind un dezastru, prestația sa de pe teren fiind una slabă.

Hermannstadt se află pe locul 11 în Liga 1, cu 10 puncte acumulate în 8 partide și un golaveraj negativ -3.

Golurile roș-albaștrilor au fost marcate de Cristea 2′, Man 11′, Buș 32′, Moruțan 33′ și Tănase 72′.

Ousmane Vieira, gafeurul serii: “A fost dezastru”

Viera a recunoscut dezastrul din această seară privind meciul ca pe un adevărat eșec: “Am jucat foarte prost, o rușine de meci, am jucat foarte slab. Știam că este o echipă foarte puternică FCSB.

Dacă începi de la 2-0 n-ai nici o șansă cu FCSB. Trebuie să ne trezim urmează meciul cu Craiova. Am greșit, n-am voie să comit greșeli, sunt un fotbalist cu expriența. A fost o atmosferă foarte tristă.

La pauză ne gândeam să evităm un dezastru. FCSB este o echipă cu jucători valoroși, care au încerdere de sine. La pauză antrenorul ne-a zis ce am greșit și noi știm unde am greșit.” a declarat Ousmane Viera la Digisport.

Hermannstadt a sărit în ajutorul celor de la FCSB înainte meciului cu Liberec

Hermannstadt, a fost singurul club  din Liga 1 care a sărit în ajutorul FCSB înainte de meciul din Europa League cu Slovan Liberec atunci roş-albaştrii aveau 15 jucători infectați cu COVID 19, trimiţându-i pe David Caiado şi Goran Karanovic la Bucureşti pentru meciul disputat în manșă unică.

David Caiado nu regretă însă că nu a rămas în continuare la FCSB: “Nu îmi pare rău că n-am rămas la FCSB, viața merge mai departe. Experiența la FCSB n-a fost una bună, am pierdut acel meci și n-am găsit o înțelegere să rămân acolo.” a declarat Caiado la finalul întânlirii cu FCSB.

Pentru Hermannstadt urmează meciul din deplasare de sâmbătă împotriva liderului Craiova  pe stadionul Ion Oblemenco.


Cota BETANO pentru Chindia – FCSB: 1,90 este cota pentru „peste 2,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

Închide ×